Svar från Karolinska sjukhusets kommunikationschef

Jag vet inte vad ni gör en fredagkväll, men jag åt en kycklingwok och mejlade sedan kommunikationschefen på Karolinska sjukhuset och frågade om det var lugnt nu eftersom jag läst att de kunde minska på IVA-platser? Och att han i sådana fall gärna kunde meddela Löfven och Hallengren att omedelbart ta bort alla restrektioner.

Läs hans svar noga. För det är så här Sverige har VALT att ha det. Genom neddragningar. Besparingar. IVA ska ha NOLL marginaler. Sen står det politiker i TV och säger att vi ska ta hemma och göra/inte göra ditt och datt för sjukvården. I över ett år!!!!!! Det är DE som ska ta ansvar! Som ska skjuta till pengar och fördela om resurser. Som ska säkra upp för vaccinskador och framtida virus!
Det är inte VI som ska leva i någon isolerad tillvaro för att politiker snålar med vården!

Nu har massor av mönniskor haft Covid. Riskgrupper är vaccinerade.

Öppna upp allt nu! Nu!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Nisse Hult » Kvinna under 70...:  ”https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/06/17/report-vaccinated-..”

  • Berit Malmström » Livets lärdomar :  ”Jag förstår ditt tänk, började inte ta vaccin mot säsongsinfluensa förrän jag fy..”

  • Tea » Jag är trögfattad...?:  ”Bra skrivet! Litar på mitt immunförsvar. Hade rödahund 1980, tog därför aldrig v..”

  • Eva » Gör det bara!:  ”Träna med SVT funkade också :). Kanske inte log så mycket bara..........”

  • Lotta » Jag är trögfattad...?:  ”Jag är precis lika trögfattad som du en sjukdom som är så dödlig att jag måste ..”

  • Catarina Sörensen » Jag är trögfattad...?:  ”Tillägg till min förra kommentar: Du är verkligen INTE trögfattad! :-)”

  • Weronika » Jag är trögfattad...?:  ”Exakt så! ”

  • Christina Persson » Jag är trögfattad...?:  ”Suveränt skrivet!!! Tack för det!!! ”

  • Marie-Louise Ekenberg » Jag är trögfattad...?:  ”Skönt att höra mina tankar❤️Tack vi är på samma båt”

  • Angela Möller » Jag är trögfattad...?:  ”Mycket bra skrivet❤tack!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln