Mina bästa nystartstips -2019!

Hej alla!

God fortsättning!

Nu är det mycket "nya tag" där ute, och vet ni, det är inte fel-det är bra med lite nystarter ibland. Ett nytt år är ett oskrivet blad.

Dock tycker jag att man ska satsa på att inte nystarta för ofta. Det är ett tecken på att ha för höga mål/krav och det är inte roligt att misslyckas gång på gång.

Mina bästa tips:

-Tänk att det är vid slutet av detta år du kommer vara "som bäst". Det är då du tränar som bäst, äter som bäst, stressar som minst. Du har alltså en väg (och ett år) att vandra.
-Om du ska börja träna- BÖRJA LUGNT! Börja så att inte träningspassen känns som en plåga och inte för ofta och sen trappar du upp. Långsamt. Du siktar ju på slutet av året remember! :)
-Nystart med LCHF. Lite tvärtom mot träningen. Kör rivstart. Rensa ut olämpligheter från skafferi och kyl. In med sockerfria fräscha varor och var strikt.

-Ny på LCHF ? Grattis! Du får nu möjlighet att äta hälsosamt och gå ner i vikt utan hunger eller sug. Tips är att börja väldigt strikt. Du ska alltså göra en hållbar förändring. Den börjas bäst med kosten att avgifta sig från socker/stora mängder kolhydrater.

Sök inte igenom hela Internet för information för det finns otroligt mycket felaktig information och många myter. Undvik sötningsmedel och olika mjöler under din strikta period och håll dig till min sida, DietDoctor och 56.kilo så har du enorma mängder av fakta och information och goda recept!

(det finns andra också men börja så :))

LYCKA TILL!
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln