Mina bästa nystartstips -2019!

Hej alla!

God fortsättning!

Nu är det mycket "nya tag" där ute, och vet ni, det är inte fel-det är bra med lite nystarter ibland. Ett nytt år är ett oskrivet blad.

Dock tycker jag att man ska satsa på att inte nystarta för ofta. Det är ett tecken på att ha för höga mål/krav och det är inte roligt att misslyckas gång på gång.

Mina bästa tips:

-Tänk att det är vid slutet av detta år du kommer vara "som bäst". Det är då du tränar som bäst, äter som bäst, stressar som minst. Du har alltså en väg (och ett år) att vandra.
-Om du ska börja träna- BÖRJA LUGNT! Börja så att inte träningspassen känns som en plåga och inte för ofta och sen trappar du upp. Långsamt. Du siktar ju på slutet av året remember! :)
-Nystart med LCHF. Lite tvärtom mot träningen. Kör rivstart. Rensa ut olämpligheter från skafferi och kyl. In med sockerfria fräscha varor och var strikt.

-Ny på LCHF ? Grattis! Du får nu möjlighet att äta hälsosamt och gå ner i vikt utan hunger eller sug. Tips är att börja väldigt strikt. Du ska alltså göra en hållbar förändring. Den börjas bäst med kosten att avgifta sig från socker/stora mängder kolhydrater.

Sök inte igenom hela Internet för information för det finns otroligt mycket felaktig information och många myter. Undvik sötningsmedel och olika mjöler under din strikta period och håll dig till min sida, DietDoctor och 56.kilo så har du enorma mängder av fakta och information och goda recept!

(det finns andra också men börja så :))

LYCKA TILL!
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annika » Min nya diet...:  ”Tack för svar! Körde LCHF i 6 månader och gick bara ner 4 kilo (för några år sed..”

  • Helena » Deppigt!:  ”Alltså,en del karlar..de kan man leva utan! Vilket du också kommer göra,väldigt ..”

  • Anita B » Corona, bunkring och egoism:  ”Jag bunkrar ingenting. Tvärtom har jag under en tid ätit upp från frysen som sna..”

  • Gunilla » Corona, bunkring och egoism:  ”Vi har fått avboka en resa till Cran Canaria pga akut sjukdom. Nu känns det änd..”

  • Kajsa » Grön smoothie:  ”Googla på Food pharmacy och kebnekaisesmoothie. Den brukar vi göra. Har även haf..”

  • Annika » Min nya diet...:  ”Hej! Har just börjat med ALP (12-veckors kurs via Facebook) och jag känner redan..”

  • Ida » Ofiltrerad trötthet :  ”❤”

  • Helena » Ofiltrerad trötthet :  ” Gjort något liknande,och en dag,,är känslan inte lika svår! Kram!”

  • Anneli » Ofiltrerad trötthet :  ”Kan tänka mig den tröttheten. Mycket som du har fått bearbeta i tankarna. Och so..”

  • Eva » På plats !:  ”Mysigt det låter!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln