LCHF frozen yoghurt

11-åringen fixade dagens efterrätt. Henne har jag tragglat sockerfritt med sedan hon var 5 år (mitt bonusbarn) och nu har hon börjat intressera sig mer och mer för matlagning och bakning och hur man anpassar recept och vad jag ”godkänner”, haha.

Idag en efterrätt där resterna blir frukost till barnen- perfekt!

Frozen yoghurt
Recept för 5 personer

200 gram frusen mango
150 gram frusna hallon
2,5 dl turkisk/rysk yoghurt
1,5 dl vispad grädde
1 tsk vaniljpulver

Mixa mangon. Vispa grädden med vaniljpulvret och häll sedan över mangon tillsammans med yoghurten. Mixa slätt. Tillsätt hallon och mixa så det finns hallonbitar kvar. Toppa med hallon och servera.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

  • Cavewoman » Middag :  ”Ja nu ser jag att proteinet saknas, spännande håll oss gärna uppdaterade om de..”

  • Cavewoman » Middag :  ”ALP ser precis ut som Paleo, eller vad är det för skillnad? Åt Paleo ett tag, fö..”

  • Eva » Frukost ALP way:  ”Oj, det ser mycket ut, orkar du äta upp allt? Hur ser lunch och middag ut? Likna..”

  • Effie » Ny diet ? :  ”Hej! Jag har nästan tagit mig igenom åtta veckor på ALP. Resultat: -4 kg (av ö..”

  • Anna i Skåne » Ny diet ? :  ”Hej Varför fokus på viktnedgång? När jag ser dig på bilder ser jag en vacker kvi..”

  • Eva » Träning dag 10:  ”Uj uj nu ligger jag i lä. Duktigt!!”

  • Eva » Träning dag 5 :  ”Snyggt!”

  • Eva » Träning Dag 3:  ”Ingen parkour för mamman alltså...........”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln