LCHF frozen yoghurt

11-åringen fixade dagens efterrätt. Henne har jag tragglat sockerfritt med sedan hon var 5 år (mitt bonusbarn) och nu har hon börjat intressera sig mer och mer för matlagning och bakning och hur man anpassar recept och vad jag ”godkänner”, haha.

Idag en efterrätt där resterna blir frukost till barnen- perfekt!

Frozen yoghurt
Recept för 5 personer

200 gram frusen mango
150 gram frusna hallon
2,5 dl turkisk/rysk yoghurt
1,5 dl vispad grädde
1 tsk vaniljpulver

Mixa mangon. Vispa grädden med vaniljpulvret och häll sedan över mangon tillsammans med yoghurten. Mixa slätt. Tillsätt hallon och mixa så det finns hallonbitar kvar. Toppa med hallon och servera.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anders » Mer Nitritfritt!:  ”Tulip har bacon gjort på sidfläsk och salt https://www.tulip.se/produkter/bacon/..”

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln