Bästa kycklingsalladen

Vissa saker tror jag att jag kan äta varje dag utan att tröttna!

Ägg t ex. Och denna kycklingsallad med basilikaolja. (mixa 1 kruka basilika med 1 1/2 dl rapsolja, 1-2 vitlöksklyftor samt salt/peppar).
Kycklingen kör jag i sous-viden, 2 timmar på 68 grader. Sen steker jag med mycket grillkrydda (sockerfri!). Serveras ljummen och skivad.
Bästa tillbehör- Bacon och hyvlad parmesanost. Sen Cosmopolitansallad och fyll på med de grönsaker du har hemma.

Livet ska vara gott att leva!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisbet Sultan » ALP-diet, hur går det ? :  ”Är intresserad”

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Jag skulle inte okritiskt svälja något som Anti vaxx-förespråkaren Mercola säger..”

  • Nisse Hult » Kvinna under 70...:  ”https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/06/17/report-vaccinated-..”

  • Berit Malmström » Livets lärdomar :  ”Jag förstår ditt tänk, började inte ta vaccin mot säsongsinfluensa förrän jag fy..”

  • Tea » Jag är trögfattad...?:  ”Bra skrivet! Litar på mitt immunförsvar. Hade rödahund 1980, tog därför aldrig v..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln