Bästa kycklingsalladen

Vissa saker tror jag att jag kan äta varje dag utan att tröttna!

Ägg t ex. Och denna kycklingsallad med basilikaolja. (mixa 1 kruka basilika med 1 1/2 dl rapsolja, 1-2 vitlöksklyftor samt salt/peppar).
Kycklingen kör jag i sous-viden, 2 timmar på 68 grader. Sen steker jag med mycket grillkrydda (sockerfri!). Serveras ljummen och skivad.
Bästa tillbehör- Bacon och hyvlad parmesanost. Sen Cosmopolitansallad och fyll på med de grönsaker du har hemma.

Livet ska vara gott att leva!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annika » Min nya diet...:  ”Tack för svar! Körde LCHF i 6 månader och gick bara ner 4 kilo (för några år sed..”

  • Helena » Deppigt!:  ”Alltså,en del karlar..de kan man leva utan! Vilket du också kommer göra,väldigt ..”

  • Anita B » Corona, bunkring och egoism:  ”Jag bunkrar ingenting. Tvärtom har jag under en tid ätit upp från frysen som sna..”

  • Gunilla » Corona, bunkring och egoism:  ”Vi har fått avboka en resa till Cran Canaria pga akut sjukdom. Nu känns det änd..”

  • Kajsa » Grön smoothie:  ”Googla på Food pharmacy och kebnekaisesmoothie. Den brukar vi göra. Har även haf..”

  • Annika » Min nya diet...:  ”Hej! Har just börjat med ALP (12-veckors kurs via Facebook) och jag känner redan..”

  • Ida » Ofiltrerad trötthet :  ”❤”

  • Helena » Ofiltrerad trötthet :  ” Gjort något liknande,och en dag,,är känslan inte lika svår! Kram!”

  • Anneli » Ofiltrerad trötthet :  ”Kan tänka mig den tröttheten. Mycket som du har fått bearbeta i tankarna. Och so..”

  • Eva » På plats !:  ”Mysigt det låter!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln