Bästa kycklingsalladen

Vissa saker tror jag att jag kan äta varje dag utan att tröttna!

Ägg t ex. Och denna kycklingsallad med basilikaolja. (mixa 1 kruka basilika med 1 1/2 dl rapsolja, 1-2 vitlöksklyftor samt salt/peppar).
Kycklingen kör jag i sous-viden, 2 timmar på 68 grader. Sen steker jag med mycket grillkrydda (sockerfri!). Serveras ljummen och skivad.
Bästa tillbehör- Bacon och hyvlad parmesanost. Sen Cosmopolitansallad och fyll på med de grönsaker du har hemma.

Livet ska vara gott att leva!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anders » Mer Nitritfritt!:  ”Tulip har bacon gjort på sidfläsk och salt https://www.tulip.se/produkter/bacon/..”

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln