5:2/äggmiddag

Nu har det blivit så att mina ”2-dagar” har blivit ägg-dagar.

1 kokt ägg till lunch och en ost-omelett på två ägg till middag. Väldigt enkelt. Det är lättare nu men kilona sitter som berg. 2-3 kg minus sen i juni med 5:2 nästan varje vecka. Det där med att kilona ”rasar av” medan jag mumsar kött och bearnaise-sås är tyvärr över, men jag försöker se det positivt;
-jag lär mig mer om mig själv
-fasta/halvfasta är hälsosamt
-jag slipper tänka på vad jag ska äta till lunch/middag

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Övertygelse!:  ”Blir lite tröstad av dina ord ändå, det finns fler därute som bara inte accepter..”

  • Katarina » Övertygelse!:  ”Du har 100% rätt. Vi behöver rakryggade människor nu. Tack!”

  • anna-lena » Övertygelse!:  ”Tack, så skönt att läsa, ibland svajar min övertygelse när man läser och ser nyh..”

  • En läsare » Övertygelse!:  ”Tack, tack, tack för att du sätter ord på mina tankar. Det här har jag funderat ..”

  • Ann-Charlotte » Glutenfri äppelpaj utan vitt socker :  ”Svenska äpplen, testa med skal.”

  • Lisbet Sultan » ALP-diet, hur går det ? :  ”Är intresserad”

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln