En favorit!

Vi köpte en sous-vide för ca 1 1/2 år sedan och den har använts flitigt sen dess. För att få perfekta köttbitar men kanske allra mest för att få perfekt kyckling.

Jag tycker att kyckling lätt blir torr men kör man den i sous-viden blir der perfekt varje gång! Köper färsk kycklingfilé och kör den på 68 grader i två timmar.

En favorit hos hela familjen har därför blivit vanlig hederlig kyxklingsallad! Med kyckling, bacon, hyvlad parmesan och olika grönsaker beroende på vad som finns.
Toppar med basilika-olja- det är såååå gott- testa!

Basilikaolja
Recept 4 portioner
1 kruka basilika
1 1/2 msk rapsolja eller smaklös olivolja
1-2 vitlöksklyftor
Salt/peppar

Mixa med mixerstav.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annika » Min nya diet...:  ”Tack för svar! Körde LCHF i 6 månader och gick bara ner 4 kilo (för några år sed..”

  • Helena » Deppigt!:  ”Alltså,en del karlar..de kan man leva utan! Vilket du också kommer göra,väldigt ..”

  • Anita B » Corona, bunkring och egoism:  ”Jag bunkrar ingenting. Tvärtom har jag under en tid ätit upp från frysen som sna..”

  • Gunilla » Corona, bunkring och egoism:  ”Vi har fått avboka en resa till Cran Canaria pga akut sjukdom. Nu känns det änd..”

  • Kajsa » Grön smoothie:  ”Googla på Food pharmacy och kebnekaisesmoothie. Den brukar vi göra. Har även haf..”

  • Annika » Min nya diet...:  ”Hej! Har just börjat med ALP (12-veckors kurs via Facebook) och jag känner redan..”

  • Ida » Ofiltrerad trötthet :  ”❤”

  • Helena » Ofiltrerad trötthet :  ” Gjort något liknande,och en dag,,är känslan inte lika svår! Kram!”

  • Anneli » Ofiltrerad trötthet :  ”Kan tänka mig den tröttheten. Mycket som du har fått bearbeta i tankarna. Och so..”

  • Eva » På plats !:  ”Mysigt det låter!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln