En favorit!

Vi köpte en sous-vide för ca 1 1/2 år sedan och den har använts flitigt sen dess. För att få perfekta köttbitar men kanske allra mest för att få perfekt kyckling.

Jag tycker att kyckling lätt blir torr men kör man den i sous-viden blir der perfekt varje gång! Köper färsk kycklingfilé och kör den på 68 grader i två timmar.

En favorit hos hela familjen har därför blivit vanlig hederlig kyxklingsallad! Med kyckling, bacon, hyvlad parmesan och olika grönsaker beroende på vad som finns.
Toppar med basilika-olja- det är såååå gott- testa!

Basilikaolja
Recept 4 portioner
1 kruka basilika
1 1/2 msk rapsolja eller smaklös olivolja
1-2 vitlöksklyftor
Salt/peppar

Mixa med mixerstav.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln