En favorit!

Vi köpte en sous-vide för ca 1 1/2 år sedan och den har använts flitigt sen dess. För att få perfekta köttbitar men kanske allra mest för att få perfekt kyckling.

Jag tycker att kyckling lätt blir torr men kör man den i sous-viden blir der perfekt varje gång! Köper färsk kycklingfilé och kör den på 68 grader i två timmar.

En favorit hos hela familjen har därför blivit vanlig hederlig kyxklingsallad! Med kyckling, bacon, hyvlad parmesan och olika grönsaker beroende på vad som finns.
Toppar med basilika-olja- det är såååå gott- testa!

Basilikaolja
Recept 4 portioner
1 kruka basilika
1 1/2 msk rapsolja eller smaklös olivolja
1-2 vitlöksklyftor
Salt/peppar

Mixa med mixerstav.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

  • Cavewoman » Middag :  ”Ja nu ser jag att proteinet saknas, spännande håll oss gärna uppdaterade om de..”

  • Cavewoman » Middag :  ”ALP ser precis ut som Paleo, eller vad är det för skillnad? Åt Paleo ett tag, fö..”

  • Eva » Frukost ALP way:  ”Oj, det ser mycket ut, orkar du äta upp allt? Hur ser lunch och middag ut? Likna..”

  • Effie » Ny diet ? :  ”Hej! Jag har nästan tagit mig igenom åtta veckor på ALP. Resultat: -4 kg (av ö..”

  • Anna i Skåne » Ny diet ? :  ”Hej Varför fokus på viktnedgång? När jag ser dig på bilder ser jag en vacker kvi..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln