Gott tillbehör

Jag odlar ju lite i trädgården i år- med varierande resultat... :)
Något som i alla fall växer frodas och är friskt är min mangold.

Igår åt jag grädd och ädeloststuvad mangold till en bit kyckling och det var sååååå gott! Jag älskar ju typ allt där ädelost ingår men ändå, haha!

Gott till kyckling, fisk eller en köttbit!

Grädd & ädeloststuvad mangold
Recept 2 personer

Ca 1 liter mangold
1 1/2 dl vispgrädde
1/3 paket gräddädelost
Salt/peppar

Hacka mangold och stek i svag värme i smör. Tillsätt grädde och låt koka upp. Sjud sedan ca 15 minuter och rör ned ädelosten de sista 5 minutrarna.
Smaka av med peppar och ev.salt (ädelosten är ju salt så ta det lite lugnt med saltet)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Övertygelse!:  ”Blir lite tröstad av dina ord ändå, det finns fler därute som bara inte accepter..”

  • Katarina » Övertygelse!:  ”Du har 100% rätt. Vi behöver rakryggade människor nu. Tack!”

  • anna-lena » Övertygelse!:  ”Tack, så skönt att läsa, ibland svajar min övertygelse när man läser och ser nyh..”

  • En läsare » Övertygelse!:  ”Tack, tack, tack för att du sätter ord på mina tankar. Det här har jag funderat ..”

  • Ann-Charlotte » Glutenfri äppelpaj utan vitt socker :  ”Svenska äpplen, testa med skal.”

  • Lisbet Sultan » ALP-diet, hur går det ? :  ”Är intresserad”

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln