Gott tillbehör

Jag odlar ju lite i trädgården i år- med varierande resultat... :)
Något som i alla fall växer frodas och är friskt är min mangold.

Igår åt jag grädd och ädeloststuvad mangold till en bit kyckling och det var sååååå gott! Jag älskar ju typ allt där ädelost ingår men ändå, haha!

Gott till kyckling, fisk eller en köttbit!

Grädd & ädeloststuvad mangold
Recept 2 personer

Ca 1 liter mangold
1 1/2 dl vispgrädde
1/3 paket gräddädelost
Salt/peppar

Hacka mangold och stek i svag värme i smör. Tillsätt grädde och låt koka upp. Sjud sedan ca 15 minuter och rör ned ädelosten de sista 5 minutrarna.
Smaka av med peppar och ev.salt (ädelosten är ju salt så ta det lite lugnt med saltet)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln