God torsk!

Ett tips på lättlagad god torsk.

I botten brukar jag ha babyspenat men idag blev det mangold från egen odling.

Torskrygg på babyspenat
Recept 4 personer

4 tinade torskryggfiléer
1 påse babyspenat eller en näve mangold
1 1/2 dl vispgrädde
1 1/2 dl creme fraiche
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk chiliflakes
2 dl riven parmesanost
Salt/peppar

Lägg babyspenat i en ugnsform och lägg på torsken. Salta lite.
Koka upp en sås på grädde, creme fraiche som du smaksätter med chiliflakes, pressad vitlök, salt och peppar. Häll över torsken och riv parmesan över.
I ugnen på 200 grader ca 20 minuter.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Statistik och fakta :  ”Jag har hittat din blogg och tycker om att läsa den, den är ett litet ljus i tun..”

  • Nisse Hult » Statistik och fakta :  ”Klockrent igen om den galenskap som pågår i landet ”

  • Catarina » Statistik och fakta :  ”Jag håller med dig helt och hållet. Denna galenskap måste få ett slut!”

  • Nisse Hult » Är du i riskgrupp?:  ”Hej! Klockrent Ordet riskgrupp är så himla felspecat redan från dag 1 men vad ka..”

  • Therese » Är du i riskgrupp?:  ”Klockrent! Så bra sammanfattat, tänk om det nådde ut i media istället för all sk..”

  • Katarina » Påsk -2021 Covid 19:  ”Ja, visst är det konstigt! Alla risker verkar vara ok utom risken att bli smitta..”

  • Eva » Påsk -2021 Covid 19:  ”Som vanligt väldigt bra skrivet! Glad påsk! Eva”

  • Anna-Lena Valler » Påsk -2021 Covid 19:  ”Tack för bra inlägg, ”

  • Birgitta Höglund » Ny fin bok från Birgitta Höglund!:  ”Hej och tack för fina ord om min bakbok. Så glad att den kommer att användas hos..”

  • Catarina » Hälsans tid är nu!:  ”Precis vad jag har tänkt hela tiden. Det är inte coronaviruset som hotar folkhäl..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln