God torsk!

Ett tips på lättlagad god torsk.

I botten brukar jag ha babyspenat men idag blev det mangold från egen odling.

Torskrygg på babyspenat
Recept 4 personer

4 tinade torskryggfiléer
1 påse babyspenat eller en näve mangold
1 1/2 dl vispgrädde
1 1/2 dl creme fraiche
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk chiliflakes
2 dl riven parmesanost
Salt/peppar

Lägg babyspenat i en ugnsform och lägg på torsken. Salta lite.
Koka upp en sås på grädde, creme fraiche som du smaksätter med chiliflakes, pressad vitlök, salt och peppar. Häll över torsken och riv parmesan över.
I ugnen på 200 grader ca 20 minuter.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

  • Cavewoman » Middag :  ”Ja nu ser jag att proteinet saknas, spännande håll oss gärna uppdaterade om de..”

  • Cavewoman » Middag :  ”ALP ser precis ut som Paleo, eller vad är det för skillnad? Åt Paleo ett tag, fö..”

  • Eva » Frukost ALP way:  ”Oj, det ser mycket ut, orkar du äta upp allt? Hur ser lunch och middag ut? Likna..”

  • Effie » Ny diet ? :  ”Hej! Jag har nästan tagit mig igenom åtta veckor på ALP. Resultat: -4 kg (av ö..”

  • Anna i Skåne » Ny diet ? :  ”Hej Varför fokus på viktnedgång? När jag ser dig på bilder ser jag en vacker kvi..”

  • Eva » Träning dag 10:  ”Uj uj nu ligger jag i lä. Duktigt!!”

  • Eva » Träning dag 5 :  ”Snyggt!”

  • Eva » Träning Dag 3:  ”Ingen parkour för mamman alltså...........”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln