Dags för skärpning Leos Lekland!

Några kanske minns att jag -2016 hade en dialog kring kost/socker/barn med Andys lekland i Bromma. En bra dialog där de gjorde ett antal förbättringar.

LÄS MER HÄR:

Andys lekland i Bromma ägs numera av Leos lekland. Utbudet är värre än någonsin. Själv har jag besökt leklandet i Täby ett antal gånger och det är katastrof. Finns inte ens en frukt. Finns inget som bara är "lite onyttigt" utan det är helt enkelt skit som serveras!

Så nu blev det ett mejl igen...:

Hej Leos lekland!

 Ni har ett LEK-land- förklara gärna för mig vad det har med godis att göra?

Jag har besökt ert lekland i Arninge utan att hitta EN enda vettig sak att äta för mig själv eller barnen. Det är enbart socker, snabba kolhydrater och färgämnen.

Ni är säkerhetsmedvetna kring de olika lek-aktiviteterna, men vilket ansvar tar ni kring barnens hälsa och den "näring" ni tillhandahåller små växande kroppar?
"För oss på Leos Lekland har det här med barn och rörelse alltid legat oss extra varmt om hjärtat. Varje dag ser vi hur glada barnen blir av att springa, leka, klättra och busa hos oss, och när vi läser undersökningar förstår vi att även forskare ser massor av fördelar med barn i rörelse. Barn behöver helt enkelt röra på sig, och det gör de på Leos!"


Socker är skadligt, det är tyvärr inte något barnen "springer av sig". De mängder som tillhandahålls hos er på t ex ETT barnkalas, överskrider veckoransoner av WHO:s rekommendationer om barn och socker, vad ser ni för ansvar i det?


Det ni marknadsför i barnens höjd redan i entrén, skulle ni ge detta till era husdjur? Om nej, varför inte...?

Jag förstår att ni vill ha merförsäljning. Men det finns andra sätt. Jag kan GARANTERA att ni inte kommer förlora en enda kund på att ändra ert koncept till ett mer hälsosamt (men ändå gott och roligt). Däremot kommer ni vinna massor. Ni kommer få medvetna föräldrar som bokar kalas hos er och ni kommer inte bidra till barns dåliga tänder och allmänna ohälsa.

Under -2016 hade jag en bra kontakt med marknadschefen på Andys lekland, som i Bromma gjorde ett antal positiva förändringar, ni kan läsa mer på min blogg. Nu har jag förstått att Andys i Bromma numera är Leos, och detta har tydligen inneburit en försämring IGEN. Jag har själv varit på Leos Lekland i Arninge och utbudet är minst sagt deprimerande! 

Ser fram emot ett svar från er.

Hälsningar

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Statistik och fakta :  ”Jag har hittat din blogg och tycker om att läsa den, den är ett litet ljus i tun..”

  • Nisse Hult » Statistik och fakta :  ”Klockrent igen om den galenskap som pågår i landet ”

  • Catarina » Statistik och fakta :  ”Jag håller med dig helt och hållet. Denna galenskap måste få ett slut!”

  • Nisse Hult » Är du i riskgrupp?:  ”Hej! Klockrent Ordet riskgrupp är så himla felspecat redan från dag 1 men vad ka..”

  • Therese » Är du i riskgrupp?:  ”Klockrent! Så bra sammanfattat, tänk om det nådde ut i media istället för all sk..”

  • Katarina » Påsk -2021 Covid 19:  ”Ja, visst är det konstigt! Alla risker verkar vara ok utom risken att bli smitta..”

  • Eva » Påsk -2021 Covid 19:  ”Som vanligt väldigt bra skrivet! Glad påsk! Eva”

  • Anna-Lena Valler » Påsk -2021 Covid 19:  ”Tack för bra inlägg, ”

  • Birgitta Höglund » Ny fin bok från Birgitta Höglund!:  ”Hej och tack för fina ord om min bakbok. Så glad att den kommer att användas hos..”

  • Catarina » Hälsans tid är nu!:  ”Precis vad jag har tänkt hela tiden. Det är inte coronaviruset som hotar folkhäl..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln