Rester

Vi köpte ju en sous-vide i höstas och testar oss fram en del med den, blir (oftast) superbra!

Något som blir extra lyckat är kycklingfile. Aldrig mer en torr kycklingfile!
Kör på 65 grader i 1/2-2 timmar. Sen är det superbra att ha färdigt protein hemma i kylen, och en favorit är att äta med parmesan, ceasardressing (Erik Lallerstedt om man inte gör egen) och de grönsaker man har hemma.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna i Skåne » Sluta träna!:  ”Jag gillar och mår bra av kombon. Träna och äta lågkolhydratkost! När jag tränar..”

  • Eva » Nyårsloppet!:  ”Heja Heja! Gott Nytt År!”

  • Eva » Ny tid nu!:  ”Jag trycker på Gilla-knappen .”

  • Eva » Enkel frukost:  ”Tänk om man hade fått smaskens-tallrik när man var barn istället för rostis med ..”

  • Sonja Andersson » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Kan jag använda något annat än mandelmjöl? Tycker verkligen inte om det.”

  • Sofie Broström » Uppföljning godis lekland:  ”Bravo!! Bra jobbat! ”

  • Eva » Spring, spring... :  ”Gilla på den!!”

  • ingrid » Nu är jag väldigt arg...:  ”Skuld och skam hindrar alltför många att våga träda fram när de utsätts för grov..”

  • Jenny » Dessa jävla kanelbullar!:  ”Så bra skrivet!!! Jag brukar köra med den jämförelsen om alkoholen... när någon ..”

  • åse » LCHF-frallor:  ”Omnomnom! Kram på dig! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln