Rester

Vi köpte ju en sous-vide i höstas och testar oss fram en del med den, blir (oftast) superbra!

Något som blir extra lyckat är kycklingfile. Aldrig mer en torr kycklingfile!
Kör på 65 grader i 1/2-2 timmar. Sen är det superbra att ha färdigt protein hemma i kylen, och en favorit är att äta med parmesan, ceasardressing (Erik Lallerstedt om man inte gör egen) och de grönsaker man har hemma.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln