Solgul LCHF-torsk

En jättegod och snabblagad middag med fisk:

Currytorsk med babyspenat
Recept 3 personer

3 torskfileer (Findus)
1 1/2 dl vispgrädde
1 1/2 dl creme fraiche
1 pressad vitlöksklyfta
2-3 msk curry
Salt, vitpeppar
2 dl parmesanost
1 påse babyspenat


Lägg babyspenaten i en form och lägg på torsken och salta.
Koka upp grädde, creme fraiche och låt sjuda ca 5 min på låg värme samtidigt som du kryddar. Häll över allt på fisken och riv parmesanost över.
In i ugnen på 200 grader ca 20 minuter.
Smaskens! :)

Etiketter: fisk torsk

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Enkel frukost:  ”Tänk om man hade fått smaskens-tallrik när man var barn istället för rostis med ..”

  • Sonja Andersson » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Kan jag använda något annat än mandelmjöl? Tycker verkligen inte om det.”

  • Sofie Broström » Uppföljning godis lekland:  ”Bravo!! Bra jobbat! ”

  • Eva » Spring, spring... :  ”Gilla på den!!”

  • ingrid » Nu är jag väldigt arg...:  ”Skuld och skam hindrar alltför många att våga träda fram när de utsätts för grov..”

  • Jenny » Dessa jävla kanelbullar!:  ”Så bra skrivet!!! Jag brukar köra med den jämförelsen om alkoholen... när någon ..”

  • åse » LCHF-frallor:  ”Omnomnom! Kram på dig! ”

  • Eva » På paradisön! Bilder:  ”Minns när jag var på 3 dygns dyktur till Similan islands. All mat lagades ombord..”

  • ingrid » I Malaysia !:  ”Fina bilder på vacker natur kombinerat med lite reseanteckningar från Er resa lå..”

  • Eva » I Malaysia !:  ”Grattis till uppgraderingen! Tror det har hänt mig en gång och vi förstod rätt s..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln