Solgul LCHF-torsk

En jättegod och snabblagad middag med fisk:

Currytorsk med babyspenat
Recept 3 personer

3 torskfileer (Findus)
1 1/2 dl vispgrädde
1 1/2 dl creme fraiche
1 pressad vitlöksklyfta
2-3 msk curry
Salt, vitpeppar
2 dl parmesanost
1 påse babyspenat


Lägg babyspenaten i en form och lägg på torsken och salta.
Koka upp grädde, creme fraiche och låt sjuda ca 5 min på låg värme samtidigt som du kryddar. Häll över allt på fisken och riv parmesanost över.
In i ugnen på 200 grader ca 20 minuter.
Smaskens! :)

Etiketter: fisk torsk

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Mitt viktigaste inlägg någonsin ?:  ”Fint och ömsint skrivet. Livet är ingenting vi kan ta för givet.”

  • Eva » Mini-weekend på Smedens BBQ, Ramnäs:  ”Schenströmska är superfint, varit där på bröllop för några år sedan :). Vi fick ..”

  • Ingrid » En favorit!:  ”Testat, och det är mumsigt gott och lätt att göra. ”

  • kristina » En favorit!:  ”Ska testas, ser väldigt gott ut.”

  • kristina » Gott tillbehör :  ”Det är härligt med lite egenodlat, jag kan rekommendera dej att prova Portlak, e..”

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln