Solgul LCHF-torsk

En jättegod och snabblagad middag med fisk:

Currytorsk med babyspenat
Recept 3 personer

3 torskfileer (Findus)
1 1/2 dl vispgrädde
1 1/2 dl creme fraiche
1 pressad vitlöksklyfta
2-3 msk curry
Salt, vitpeppar
2 dl parmesanost
1 påse babyspenat


Lägg babyspenaten i en form och lägg på torsken och salta.
Koka upp grädde, creme fraiche och låt sjuda ca 5 min på låg värme samtidigt som du kryddar. Häll över allt på fisken och riv parmesanost över.
In i ugnen på 200 grader ca 20 minuter.
Smaskens! :)

Etiketter: fisk torsk

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

  • Cavewoman » Middag :  ”Ja nu ser jag att proteinet saknas, spännande håll oss gärna uppdaterade om de..”

  • Cavewoman » Middag :  ”ALP ser precis ut som Paleo, eller vad är det för skillnad? Åt Paleo ett tag, fö..”

  • Eva » Frukost ALP way:  ”Oj, det ser mycket ut, orkar du äta upp allt? Hur ser lunch och middag ut? Likna..”

  • Effie » Ny diet ? :  ”Hej! Jag har nästan tagit mig igenom åtta veckor på ALP. Resultat: -4 kg (av ö..”

  • Anna i Skåne » Ny diet ? :  ”Hej Varför fokus på viktnedgång? När jag ser dig på bilder ser jag en vacker kvi..”

  • Eva » Träning dag 10:  ”Uj uj nu ligger jag i lä. Duktigt!!”

  • Eva » Träning dag 5 :  ”Snyggt!”

  • Eva » Träning Dag 3:  ”Ingen parkour för mamman alltså...........”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln