Solgul LCHF-torsk

En jättegod och snabblagad middag med fisk:

Currytorsk med babyspenat
Recept 3 personer

3 torskfileer (Findus)
1 1/2 dl vispgrädde
1 1/2 dl creme fraiche
1 pressad vitlöksklyfta
2-3 msk curry
Salt, vitpeppar
2 dl parmesanost
1 påse babyspenat


Lägg babyspenaten i en form och lägg på torsken och salta.
Koka upp grädde, creme fraiche och låt sjuda ca 5 min på låg värme samtidigt som du kryddar. Häll över allt på fisken och riv parmesanost över.
In i ugnen på 200 grader ca 20 minuter.
Smaskens! :)

Etiketter: fisk torsk

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » Övertygelse!:  ”Jag har inte vaccinerat mig eftersom jag misstänker att det är stor risk för mig..”

  • Eva » Övertygelse!:  ”Blir lite tröstad av dina ord ändå, det finns fler därute som bara inte accepter..”

  • Katarina » Övertygelse!:  ”Du har 100% rätt. Vi behöver rakryggade människor nu. Tack!”

  • anna-lena » Övertygelse!:  ”Tack, så skönt att läsa, ibland svajar min övertygelse när man läser och ser nyh..”

  • En läsare » Övertygelse!:  ”Tack, tack, tack för att du sätter ord på mina tankar. Det här har jag funderat ..”

  • Ann-Charlotte » Glutenfri äppelpaj utan vitt socker :  ”Svenska äpplen, testa med skal.”

  • Lisbet Sultan » ALP-diet, hur går det ? :  ”Är intresserad”

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln