Erics mat

Vi var i Malaysia när Eric var 6-7 månader och började äta riktig mat. Han åt stark mat, han åt fisk, bläckfisk, sushi, frukt, kyckling och allt däremellan. Och ja ni som varit med här ett tag vet ju att det sen inte blev många barnmatsburkar utan hemlagat, glutenfritt och lågkolhydratkost i största mån (förutom på förskolan). Dock så är ju barn olika. Erics favoriträtt hemma nu är (som många andra barn) spaghetti (glutenfri Barilla) med köttfärssås.

Här i Asien hade vi sett fram emot att det skulle vara uppskattat med lite nya smaker. Yeah right... :)
Dieten han kör just nu är HCNF. High Carb No Fat.
Frukost: 2-3 skivor vitt rostat vitt bröd (finns aldrig hemma), lite corn flakes. Vatten.
Lunch: Korv och pommes frites
Middag: Ris eller spaghetti. Med korv eller utan något annat.
Försöker hänga fast vid tanken "han dricker i alla fall vatten...". Samt att denna diet är kortvarig och vi återgår till gamla vanor när vi kommer hem. Idag sa han att han ville ha "en macka" till lunch. Han har aldrig någonsin bett om en macka...
På plus-sidan också att han äter frukt och att vi äter goda närproducerade frukter- härligt!
Och att vi har det fantastiskt på så många sätt och upplever så mycket! Det är (oftast) helt underbart att resa med barn!