FÖRLÅT Cissi! (och er andra...)

Jag fick en kommentar av Cissi, trogen bloggläsare här på sidan, för ett par dagar sedan, och såklart måste jag besvara det:
"Vill bara säga att jag saknar dina inlägg här på bloggen. De kommer ju inte så ofta längre.....
Ser ju att du lägger upp på FB men jag vet att vi är många som hade uppskattat inlägg här inne också. Alla har inte/vill inte ha FB. Och med det sagt önskar jag dig och familjen en härlig vår!"


Jag säger bara, tack Cissi för att du hör av dig! 
Många av er följer ju mig på Facebook/Instagram och ser att jag är mer aktiv där än här. En av anledningarna är tid. Det går mycket fortare att uppdatera med en snabb bild på Instagram. Men en annan viktig sak är faktiskt responsen. Responsen blir snabb och tydlig där.

Trots 100-tals-läsare här per dag så känns det ibland som att jag skriver rakt ut i Cyberspace. Kommentarerna är ganska få och jag vet liksom inte vad ni tycker, det gör det lite svårt ibland. Det jag vill säga: JAG ÄR JÄTTEGLAD OCH TACKSAM FÖR ALLA KOMMENTARER!!!

Hur går det med mag-bilder (undrade Christina och säkert fler) och strikt LCHF?

Det ärliga svaret-SÅDÄR!!! Jag kom igång bra med löpning och plankan och strikt. Sen tacklade jag av. Åt lite smågodis igen. Men nu är jag tillbaka igen med kosten. Superstrikt!!! Dock har jag inte kommit igång alls med träningen och om ca 6 veckor ska jag springa ett 5 kilometers terränglopp!!! My god säger jag bara... Nu i veckan kör jag väl igång igen då-jag vet ju att jag kan!
Magbilder kommer snart... :)

Vad händer annars?
Som ni ser, just nu pågår renovering hemma. Målning, golvläggning... Det mesta måste ske när Eric somnat och sen somnar jag, kort sammanfattat, haha!

Eric äter på som vanligt. Han gillar vissa saker ena dagen och inte andra. Något som han dock ALLTID gillar är ost (mammas pojke!!!!) och chili. Alltså stark mat och gärna stark ost också. 
Om en månad börjar han dagis, kan ni fatta?!

Så okej, nu skärper jag mig med bloggen och lovar att uppdatera er. Och som sagt, återkoppla gärna så jag vet vilka ni är! 
 

Etiketter: diverse diverse kost

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva Hazard » Låt det inte hända!:  ”Tyvärr är det redan försent . Vi kommer nu få uppleva ett samhälle i klass med h..”

  • Katerina » Statistik och fakta :  ”Så bra skrivet! Tack! Precis vad jag tycker om läget i landet och i världen - in..”

  • Eva » Statistik och fakta :  ”Jag har hittat din blogg och tycker om att läsa den, den är ett litet ljus i tun..”

  • Nisse Hult » Statistik och fakta :  ”Klockrent igen om den galenskap som pågår i landet ”

  • Catarina » Statistik och fakta :  ”Jag håller med dig helt och hållet. Denna galenskap måste få ett slut!”

  • Nisse Hult » Är du i riskgrupp?:  ”Hej! Klockrent Ordet riskgrupp är så himla felspecat redan från dag 1 men vad ka..”

  • Therese » Är du i riskgrupp?:  ”Klockrent! Så bra sammanfattat, tänk om det nådde ut i media istället för all sk..”

  • Katarina » Påsk -2021 Covid 19:  ”Ja, visst är det konstigt! Alla risker verkar vara ok utom risken att bli smitta..”

  • Eva » Påsk -2021 Covid 19:  ”Som vanligt väldigt bra skrivet! Glad påsk! Eva”

  • Anna-Lena Valler » Påsk -2021 Covid 19:  ”Tack för bra inlägg, ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln