Snabbt utan krångel

Här är en snabb maträtt som är god. Ibland lyxar jag lite extra med skirat smör till. Eller panerar torsken i mandelmjöl (och ägg).

Men enklast är att bara steka torsk. Krydda med salt och peppar. Och göra blixtsnabb remouladsås.

Majonnäs (halva satsen ca 4 portioner sås)
1 helt ägg
2 dl rapsolja
Salt/vitpeppar
1 tsk dijonsenap
Ev 1-2 msk ekologisk citronsaft
2-3 msk bostongurka (eller vanlig gurka om du inte vill ha några kolhydrater. Krydda då lite extra).


Häll allt utom bostongurka i mixerbägare och mixa. Inget duttande med oljan-bara att mixa ihop. Suveränt! :)

Etiketter: fisk

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

  • Cavewoman » Middag :  ”Ja nu ser jag att proteinet saknas, spännande håll oss gärna uppdaterade om de..”

  • Cavewoman » Middag :  ”ALP ser precis ut som Paleo, eller vad är det för skillnad? Åt Paleo ett tag, fö..”

  • Eva » Frukost ALP way:  ”Oj, det ser mycket ut, orkar du äta upp allt? Hur ser lunch och middag ut? Likna..”

  • Effie » Ny diet ? :  ”Hej! Jag har nästan tagit mig igenom åtta veckor på ALP. Resultat: -4 kg (av ö..”

  • Anna i Skåne » Ny diet ? :  ”Hej Varför fokus på viktnedgång? När jag ser dig på bilder ser jag en vacker kvi..”

  • Eva » Träning dag 10:  ”Uj uj nu ligger jag i lä. Duktigt!!”

  • Eva » Träning dag 5 :  ”Snyggt!”

  • Eva » Träning Dag 3:  ”Ingen parkour för mamman alltså...........”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln