Bra pastaalternativ

Igår åt vi Risentas bönpasta igen, i Fettucini-format med en enkel ost och skinksås. Gjord på grädde, ost och skinka. Den skina med minst tillsatser och socker jag hittade, skinka är verkligen ofta fullt av E-nummer och socker! Och varför? Jag brukar köpa sockerfri skinka över disk och det är inte på något sätt så att den smakar sämre. Fy 17 för allt tillsättande av socker i vanlig mat!!! Det gör mig mest arg av allt. Att godis innehåller socker vet alla. Men socker i skinka, "frukt"yoghurt, musli, senap, majonnäs, taco-krydda (ingrediens nummer 1 i vanlig taco-krydda!!!), det tänker många inte på. Inte undra på att vi får i oss massa socker...

I alla fall är denna pasta en jättebra glutenfri variant, Eric mumsade friskt också. Jag köpte på Ica.

Etiketter: socker pasta

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annika » Min nya diet...:  ”Tack för svar! Körde LCHF i 6 månader och gick bara ner 4 kilo (för några år sed..”

  • Helena » Deppigt!:  ”Alltså,en del karlar..de kan man leva utan! Vilket du också kommer göra,väldigt ..”

  • Anita B » Corona, bunkring och egoism:  ”Jag bunkrar ingenting. Tvärtom har jag under en tid ätit upp från frysen som sna..”

  • Gunilla » Corona, bunkring och egoism:  ”Vi har fått avboka en resa till Cran Canaria pga akut sjukdom. Nu känns det änd..”

  • Kajsa » Grön smoothie:  ”Googla på Food pharmacy och kebnekaisesmoothie. Den brukar vi göra. Har även haf..”

  • Annika » Min nya diet...:  ”Hej! Har just börjat med ALP (12-veckors kurs via Facebook) och jag känner redan..”

  • Ida » Ofiltrerad trötthet :  ”❤”

  • Helena » Ofiltrerad trötthet :  ” Gjort något liknande,och en dag,,är känslan inte lika svår! Kram!”

  • Anneli » Ofiltrerad trötthet :  ”Kan tänka mig den tröttheten. Mycket som du har fått bearbeta i tankarna. Och so..”

  • Eva » På plats !:  ”Mysigt det låter!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln