Bra pastaalternativ

Igår åt vi Risentas bönpasta igen, i Fettucini-format med en enkel ost och skinksås. Gjord på grädde, ost och skinka. Den skina med minst tillsatser och socker jag hittade, skinka är verkligen ofta fullt av E-nummer och socker! Och varför? Jag brukar köpa sockerfri skinka över disk och det är inte på något sätt så att den smakar sämre. Fy 17 för allt tillsättande av socker i vanlig mat!!! Det gör mig mest arg av allt. Att godis innehåller socker vet alla. Men socker i skinka, "frukt"yoghurt, musli, senap, majonnäs, taco-krydda (ingrediens nummer 1 i vanlig taco-krydda!!!), det tänker många inte på. Inte undra på att vi får i oss massa socker...

I alla fall är denna pasta en jättebra glutenfri variant, Eric mumsade friskt också. Jag köpte på Ica.

Etiketter: socker pasta

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

  • Cavewoman » Middag :  ”Ja nu ser jag att proteinet saknas, spännande håll oss gärna uppdaterade om de..”

  • Cavewoman » Middag :  ”ALP ser precis ut som Paleo, eller vad är det för skillnad? Åt Paleo ett tag, fö..”

  • Eva » Frukost ALP way:  ”Oj, det ser mycket ut, orkar du äta upp allt? Hur ser lunch och middag ut? Likna..”

  • Effie » Ny diet ? :  ”Hej! Jag har nästan tagit mig igenom åtta veckor på ALP. Resultat: -4 kg (av ö..”

  • Anna i Skåne » Ny diet ? :  ”Hej Varför fokus på viktnedgång? När jag ser dig på bilder ser jag en vacker kvi..”

  • Eva » Träning dag 10:  ”Uj uj nu ligger jag i lä. Duktigt!!”

  • Eva » Träning dag 5 :  ”Snyggt!”

  • Eva » Träning Dag 3:  ”Ingen parkour för mamman alltså...........”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln