Bra pastaalternativ

Igår åt vi Risentas bönpasta igen, i Fettucini-format med en enkel ost och skinksås. Gjord på grädde, ost och skinka. Den skina med minst tillsatser och socker jag hittade, skinka är verkligen ofta fullt av E-nummer och socker! Och varför? Jag brukar köpa sockerfri skinka över disk och det är inte på något sätt så att den smakar sämre. Fy 17 för allt tillsättande av socker i vanlig mat!!! Det gör mig mest arg av allt. Att godis innehåller socker vet alla. Men socker i skinka, "frukt"yoghurt, musli, senap, majonnäs, taco-krydda (ingrediens nummer 1 i vanlig taco-krydda!!!), det tänker många inte på. Inte undra på att vi får i oss massa socker...

I alla fall är denna pasta en jättebra glutenfri variant, Eric mumsade friskt också. Jag köpte på Ica.

Etiketter: socker pasta

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna i Skåne » Sluta träna!:  ”Jag gillar och mår bra av kombon. Träna och äta lågkolhydratkost! När jag tränar..”

  • Eva » Nyårsloppet!:  ”Heja Heja! Gott Nytt År!”

  • Eva » Ny tid nu!:  ”Jag trycker på Gilla-knappen .”

  • Eva » Enkel frukost:  ”Tänk om man hade fått smaskens-tallrik när man var barn istället för rostis med ..”

  • Sonja Andersson » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Kan jag använda något annat än mandelmjöl? Tycker verkligen inte om det.”

  • Sofie Broström » Uppföljning godis lekland:  ”Bravo!! Bra jobbat! ”

  • Eva » Spring, spring... :  ”Gilla på den!!”

  • ingrid » Nu är jag väldigt arg...:  ”Skuld och skam hindrar alltför många att våga träda fram när de utsätts för grov..”

  • Jenny » Dessa jävla kanelbullar!:  ”Så bra skrivet!!! Jag brukar köra med den jämförelsen om alkoholen... när någon ..”

  • åse » LCHF-frallor:  ”Omnomnom! Kram på dig! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln