Kyckling för barn och vuxen

Jag vill inte krångla med barnmat. Jag gör det som jag och sambon vill äta, och sen justerar jag lite så det ska passa Eric. Jag kommer INTE bli en mamma som står och lagar flera maträtter... (fast jag passar mig noga för att säga "jag kommer INTE" när det gäller föräldrar-rollen... Allt var mycket lättare att säga så om innan man hade barn, hahahaha)

Här är dagens middag: Parmalindad kyckling i en underbar sås gjord på grädde, balsamvinäger, vitlök och lite kycklingfond.

Barnvarianten blir att inte salta Erics kyckling, och han fick hoppa över parmaskinkan. Såsen åt han som vanligt kryddad. Och sen fick han lite majs också, bra att plocka med själv så att vi hinner äta...

Etiketter: kyckling barn barnmat

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Spring, spring... :  ”Gilla på den!!”

  • ingrid » Nu är jag väldigt arg...:  ”Skuld och skam hindrar alltför många att våga träda fram när de utsätts för grov..”

  • Jenny » Dessa jävla kanelbullar!:  ”Så bra skrivet!!! Jag brukar köra med den jämförelsen om alkoholen... när någon ..”

  • åse » LCHF-frallor:  ”Omnomnom! Kram på dig! ”

  • Eva » På paradisön! Bilder:  ”Minns när jag var på 3 dygns dyktur till Similan islands. All mat lagades ombord..”

  • ingrid » I Malaysia !:  ”Fina bilder på vacker natur kombinerat med lite reseanteckningar från Er resa lå..”

  • Eva » I Malaysia !:  ”Grattis till uppgraderingen! Tror det har hänt mig en gång och vi förstod rätt s..”

  • Eva » Packar, äter och fixar:  ”Ha det underbart!”

  • Inger » Snaaaart semester! :  ”Önskar er en härlig semester ! Älskar er ❤️❤️❤️”

  • Matilda » JAG FLYTTAR TILLBAKA!:  ”Kul att du är tillbaka! :-) Befinner mig själv i Asien sen två veckor tillbaka, ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln