Kyckling för barn och vuxen

Jag vill inte krångla med barnmat. Jag gör det som jag och sambon vill äta, och sen justerar jag lite så det ska passa Eric. Jag kommer INTE bli en mamma som står och lagar flera maträtter... (fast jag passar mig noga för att säga "jag kommer INTE" när det gäller föräldrar-rollen... Allt var mycket lättare att säga så om innan man hade barn, hahahaha)

Här är dagens middag: Parmalindad kyckling i en underbar sås gjord på grädde, balsamvinäger, vitlök och lite kycklingfond.

Barnvarianten blir att inte salta Erics kyckling, och han fick hoppa över parmaskinkan. Såsen åt han som vanligt kryddad. Och sen fick han lite majs också, bra att plocka med själv så att vi hinner äta...

Etiketter: kyckling barn barnmat

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Katarina » Övertygelse!:  ”Du har 100% rätt. Vi behöver rakryggade människor nu. Tack!”

  • anna-lena » Övertygelse!:  ”Tack, så skönt att läsa, ibland svajar min övertygelse när man läser och ser nyh..”

  • En läsare » Övertygelse!:  ”Tack, tack, tack för att du sätter ord på mina tankar. Det här har jag funderat ..”

  • Ann-Charlotte » Glutenfri äppelpaj utan vitt socker :  ”Svenska äpplen, testa med skal.”

  • Lisbet Sultan » ALP-diet, hur går det ? :  ”Är intresserad”

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln