Nystart av bloggen - HJÄLP mig!

Det var -2010 jag startade min första blogg, några av er har varit med sedan dess, det tackar jag verkligen för! Jag började för att jag var så nöjd med kosten, för att jag gått ner i vikt och ville peppa andra, men kanske framför allt för att jag ville kunna hålla reda på mina egna recept.

Sedan dess har massor hänt Jag har utbildat mig inom sockerberoende och blivit kostrådgivare. Jag har bytt jobb ett flertal gånger (har ett heltidsjobb inom en helt annan branch, förutom kostrådgivning och bloggning), jag har flyttat ett flertal gånger. Jag har varit gift, singel och nu är jag sambo med barn. Jag har druckit champagne på lyx-båt på Rivieran och jag har torkat kräks och bajs i mjukisbyxor. 
Och under denna tid har jag försökt hålla bloggen sig ganska lik. Trots att inte mycket i livet varit sig likt. Mycket recept har det varit. Försök till mycket peppning och inspiration för alla som kämpar där ute. 

Känner nu lite att jag kommit till "vägs ände". Det finns oändligt många fler LCHF-bloggar än när jag började -2010. Det finns de som lagar godare mat och är bättre fotografer än vad jag är. Jag känner att jag måste in på en "annan väg" som blir lite mer jag just nu...
Kommer fokusera mer på det som jag brinner för just nu, kommer kanske inte vara samma om 1 år, två år... För jag vill fortsätta blogga, men känner att jag behöver "förnya mig", kan man kanske säga.

Det jag tänker nu är:

 • Barn och mat. Jag test-lagar, Eric test-äter. Jag tipsar och varnar.
 • Bevakning av barn och mat. Vad säger dietisterna och varför? Vad innehåller vår barnmat? (typ som i fallet Ellas Kitchen)
 • Vad händer i media i kostfrågor? Hur går utvecklingen? Vad säger "snacket"? Varför?
 • Vanliga vardagsgrejer. (allt mellan himmel och jord)
När jag lyckas laga något supergott kommer jag dela med mig såklart, men fokus kommer inte vara recept. Det finns MASSOR här på bloggen redan, bara att söka eller titta i de olika kategorierna.

MEN, VIKTIGAST av allt, vad vill NI??????????

Bloggen ligger på Topp 50 på bloggtoplist med hälsobloggar. Den har legat kring 30-strecket när jag var som mest aktiv. 
Varför läser ni? Vad uppskattar ni? Vad vill ni ha mer av?

Snälla DU som läser, se till att känslan jag just nu har att jag skriver ut i Cyberspace försvinner och skriv eller mejla (info@kostvagen.se) dina önskemål/synpunkter/tips osv, osv. Jag uppskattar alla kommentarer!

Varma hälsningar
Veronica (nyinköpt tröja/cardigan med så många möjligheter att det finns en film på Youtube. Precis som bloggen! :) )

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Irre » Håll ut för din rätt! :  ”Hej! Du har skrivit jättebra! . Nästa är väl att han ska ha rätt på om ledamöter..”

 • Gunilla » Övertygelse!:  ”Jag som har jobbat på covidavdelning, har inte vaccinerat mej. Tycker att detta..”

 • Lena » Håll ut för din rätt! :  ”Jättebra skrivet, på en alldeles lämplig nivå och med utmärkta argument. Tack fö..”

 • Eva Hazard » Håll ut för din rätt! :  ”Bra! Helt hemskt galet överallt nuförtiden ”

 • Catarina » Håll ut för din rätt! :  ”Så bra skrivet! Håller helt med dig. Detta håller på att gå helt överstyr.”

 • anna-lena valler » Håll ut för din rätt! :  ”Heja dig”

 • Lena » Övertygelse!:  ”Jag har inte vaccinerat mig eftersom jag misstänker att det är stor risk för mig..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln