Sommarfräsch sallad

I påskhelgen blev det en fräsch och mättande sallad med endast tre ingredienser. Gurka, avokado och räkor. Ja, och sen en dressing till. Supergott! Och god och billig avokado är lätt att hitta nu.

Avokado, räk och gurksallad
Recept 3 personer

4 avokado
1 hel gurka
500 g räkor (fräs 2-3 minuter i stekpanna med 2 pressade vitlöksklyftor, 2 msk smör, 1 tsk havssalt och pudra lite chili över)

Dressing
1 dl olivolja
1 tsk pressad ingefära
1-2 msk pressad lime
1 tsk pressad vitlök
Salt/peppar

Etiketter: skaldjur

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln