God panering till fisk

Att panera i ströbröd går ju bort när man äter LCHF-kost och alltså glutenfritt. Jag har tidigare panerat i Pofiber. Funkar bra. Har även "hört" att det blir gott att panera i smulad fläsksvål men har inte riktigt vågat testa, har ni...?

Denna gång panerades i alla fall torsken i mandelmjöl. Först doppa i ägg, sedan vända i mandelmjölet. Och steka på låg/medelhög värme så inte mjölet bränns. Det blev jättegott. Tillbehör broccoli, citron och skirat smör...

Etiketter: fisk

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln