God panering till fisk

Att panera i ströbröd går ju bort när man äter LCHF-kost och alltså glutenfritt. Jag har tidigare panerat i Pofiber. Funkar bra. Har även "hört" att det blir gott att panera i smulad fläsksvål men har inte riktigt vågat testa, har ni...?

Denna gång panerades i alla fall torsken i mandelmjöl. Först doppa i ägg, sedan vända i mandelmjölet. Och steka på låg/medelhög värme så inte mjölet bränns. Det blev jättegott. Tillbehör broccoli, citron och skirat smör...

Etiketter: fisk

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Övertygelse!:  ”Blir lite tröstad av dina ord ändå, det finns fler därute som bara inte accepter..”

  • Katarina » Övertygelse!:  ”Du har 100% rätt. Vi behöver rakryggade människor nu. Tack!”

  • anna-lena » Övertygelse!:  ”Tack, så skönt att läsa, ibland svajar min övertygelse när man läser och ser nyh..”

  • En läsare » Övertygelse!:  ”Tack, tack, tack för att du sätter ord på mina tankar. Det här har jag funderat ..”

  • Ann-Charlotte » Glutenfri äppelpaj utan vitt socker :  ”Svenska äpplen, testa med skal.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln