God panering till fisk

Att panera i ströbröd går ju bort när man äter LCHF-kost och alltså glutenfritt. Jag har tidigare panerat i Pofiber. Funkar bra. Har även "hört" att det blir gott att panera i smulad fläsksvål men har inte riktigt vågat testa, har ni...?

Denna gång panerades i alla fall torsken i mandelmjöl. Först doppa i ägg, sedan vända i mandelmjölet. Och steka på låg/medelhög värme så inte mjölet bränns. Det blev jättegott. Tillbehör broccoli, citron och skirat smör...

Etiketter: fisk

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena i Umeå » Paus..:  ”Lycka till med pausandet! Såå viktigt att vara snäll mot sig själv. Hoppas det h..”

  • Lena i Umeå » Vaccin och ”vad var det jag sa?”:  ”Håller helt med. Jag tror inte gemene man förstår skillnaden mellan att vaccinet..”

  • Ann-Charlotte » Ha roligt! :  ”Ha roligt låter bra, jag hoppar på. Nyårslöfte brukar jag inte avge, men ha roli..”

  • Anne » Världens godaste fiskgryta!:  ”Gillades tom av tonårssonen - mycket gott betyg!”

  • Joakim Knutsson » LCHF Frukostfrallor:  ”Hej. Vet du var man kan får tag på "mjölmix" (Bakerix)”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln