God panering till fisk

Att panera i ströbröd går ju bort när man äter LCHF-kost och alltså glutenfritt. Jag har tidigare panerat i Pofiber. Funkar bra. Har även "hört" att det blir gott att panera i smulad fläsksvål men har inte riktigt vågat testa, har ni...?

Denna gång panerades i alla fall torsken i mandelmjöl. Först doppa i ägg, sedan vända i mandelmjölet. Och steka på låg/medelhög värme så inte mjölet bränns. Det blev jättegott. Tillbehör broccoli, citron och skirat smör...

Etiketter: fisk

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln