God panering till fisk

Att panera i ströbröd går ju bort när man äter LCHF-kost och alltså glutenfritt. Jag har tidigare panerat i Pofiber. Funkar bra. Har även "hört" att det blir gott att panera i smulad fläsksvål men har inte riktigt vågat testa, har ni...?

Denna gång panerades i alla fall torsken i mandelmjöl. Först doppa i ägg, sedan vända i mandelmjölet. Och steka på låg/medelhög värme så inte mjölet bränns. Det blev jättegott. Tillbehör broccoli, citron och skirat smör...

Etiketter: fisk

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Helena » Trygghet!:  ”Gillar den också, min yngsta är konfirmerad där, Midnattsmässa under påsktid. Ha..”

  • Helena » 6 månader sedan otrohet:  ”Hej Veronica Har följt dig av och till under många år. Tack för all inspiration ..”

  • Johannes » Ett liv i kaos - bakom bilderna:  ”Vilket sjukt sätt.. Har du märkt dessa tendenser tidigare? Det är så otroligt em..”

  • Anonym » Ett liv i kaos - bakom bilderna:  ”Men hjälp! Stackars dig! Denna man är ju empatistörd eller gränsar till psykopat..”

  • Lena » 6 månader sedan otrohet:  ”Jag har inte varit med om något som är i närheten av det du gjort. Men jag tror ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln