Fräsch och god lax

Supergod lax, recept från Klara. Bara att blanda grädde och creme fraiche (2 dl grädde och 1 dl creme fraiche till 4 laxfiléer), saft av 1/2 citron och skalet från hela (välj ekologiskt!!!). Sen hälla över laxen och ha i ugnen ca 15-20 minuter.

Bonus med torrostade pumpakärnor till.
Salta dem under rostningen (torr panna) så blir det jättegott och nyttigt fredagsmys istället för chips/popcorn osv

Etiketter: fisk

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Övertygelse!:  ”Blir lite tröstad av dina ord ändå, det finns fler därute som bara inte accepter..”

  • Katarina » Övertygelse!:  ”Du har 100% rätt. Vi behöver rakryggade människor nu. Tack!”

  • anna-lena » Övertygelse!:  ”Tack, så skönt att läsa, ibland svajar min övertygelse när man läser och ser nyh..”

  • En läsare » Övertygelse!:  ”Tack, tack, tack för att du sätter ord på mina tankar. Det här har jag funderat ..”

  • Ann-Charlotte » Glutenfri äppelpaj utan vitt socker :  ”Svenska äpplen, testa med skal.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln