Fräsch och god lax

Supergod lax, recept från Klara. Bara att blanda grädde och creme fraiche (2 dl grädde och 1 dl creme fraiche till 4 laxfiléer), saft av 1/2 citron och skalet från hela (välj ekologiskt!!!). Sen hälla över laxen och ha i ugnen ca 15-20 minuter.

Bonus med torrostade pumpakärnor till.
Salta dem under rostningen (torr panna) så blir det jättegott och nyttigt fredagsmys istället för chips/popcorn osv

Etiketter: fisk

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annika » Min nya diet...:  ”Tack för svar! Körde LCHF i 6 månader och gick bara ner 4 kilo (för några år sed..”

  • Helena » Deppigt!:  ”Alltså,en del karlar..de kan man leva utan! Vilket du också kommer göra,väldigt ..”

  • Anita B » Corona, bunkring och egoism:  ”Jag bunkrar ingenting. Tvärtom har jag under en tid ätit upp från frysen som sna..”

  • Gunilla » Corona, bunkring och egoism:  ”Vi har fått avboka en resa till Cran Canaria pga akut sjukdom. Nu känns det änd..”

  • Kajsa » Grön smoothie:  ”Googla på Food pharmacy och kebnekaisesmoothie. Den brukar vi göra. Har även haf..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln