Fräsch och god lax

Supergod lax, recept från Klara. Bara att blanda grädde och creme fraiche (2 dl grädde och 1 dl creme fraiche till 4 laxfiléer), saft av 1/2 citron och skalet från hela (välj ekologiskt!!!). Sen hälla över laxen och ha i ugnen ca 15-20 minuter.

Bonus med torrostade pumpakärnor till.
Salta dem under rostningen (torr panna) så blir det jättegott och nyttigt fredagsmys istället för chips/popcorn osv

Etiketter: fisk

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • åse » LCHF-frallor:  ”Omnomnom! Kram på dig! ”

  • Eva » På paradisön! Bilder:  ”Minns när jag var på 3 dygns dyktur till Similan islands. All mat lagades ombord..”

  • ingrid » I Malaysia !:  ”Fina bilder på vacker natur kombinerat med lite reseanteckningar från Er resa lå..”

  • Eva » I Malaysia !:  ”Grattis till uppgraderingen! Tror det har hänt mig en gång och vi förstod rätt s..”

  • Eva » Packar, äter och fixar:  ”Ha det underbart!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln