Fräsch och god lax

Supergod lax, recept från Klara. Bara att blanda grädde och creme fraiche (2 dl grädde och 1 dl creme fraiche till 4 laxfiléer), saft av 1/2 citron och skalet från hela (välj ekologiskt!!!). Sen hälla över laxen och ha i ugnen ca 15-20 minuter.

Bonus med torrostade pumpakärnor till.
Salta dem under rostningen (torr panna) så blir det jättegott och nyttigt fredagsmys istället för chips/popcorn osv

Etiketter: fisk

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Irre » Håll ut för din rätt! :  ”Hej! Du har skrivit jättebra! . Nästa är väl att han ska ha rätt på om ledamöter..”

  • Gunilla » Övertygelse!:  ”Jag som har jobbat på covidavdelning, har inte vaccinerat mej. Tycker att detta..”

  • Lena » Håll ut för din rätt! :  ”Jättebra skrivet, på en alldeles lämplig nivå och med utmärkta argument. Tack fö..”

  • Eva Hazard » Håll ut för din rätt! :  ”Bra! Helt hemskt galet överallt nuförtiden ”

  • Catarina » Håll ut för din rätt! :  ”Så bra skrivet! Håller helt med dig. Detta håller på att gå helt överstyr.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln