Fräsch och god lax

Supergod lax, recept från Klara. Bara att blanda grädde och creme fraiche (2 dl grädde och 1 dl creme fraiche till 4 laxfiléer), saft av 1/2 citron och skalet från hela (välj ekologiskt!!!). Sen hälla över laxen och ha i ugnen ca 15-20 minuter.

Bonus med torrostade pumpakärnor till.
Salta dem under rostningen (torr panna) så blir det jättegott och nyttigt fredagsmys istället för chips/popcorn osv

Etiketter: fisk

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln