Hallon-kladdkaka...

Men det här receptet är ju såååååå bra! Går hur fort som helst, går att variera med den choklad man vill (t ex mint, pistage, apelsin, bara att testa och ta sin favorit).

Denna gång blev det hallonchoklad ( 70 % ) från Marabou.

LCHF Kladdkaka
Recept till ca 12-14 bitar

200 g choklad (jag tog 1 70% och en 86 %)
200 g smör
1 dl Stevia strö eller Sukrin
1 tsk vaniljpulver
4 ägg


Grädde och bär eller glass till servering.

Vispa ägg, vaniljpulver och sockerersättning fluffigt. Smält smöret tillsammans med chokladen (låg värme!). Blanda ihop smetarna. Smörj en form eller klä den i smörpapper. Grädda på 200 grader 6-8 minuter och låt stå kallt. OBS- Ta ut kakan tidigt även fast den inte ser klar ut, den kommer stelna i kylen- jag lovar...

Här med en klick vaniljglass vid servering
Etiketter: efterrätt choklad

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln