Bakat var det här!

I morse hann jag baka fröknäckebröd! Sådär som jag trodde jag skulle hinna göra typ varje dag om man hade en bebis men...;) Det här är ett snabbt, gott och nyttigt recept på Fröknäckebröd.

Jag tänkte även försöka få till lite frallor under eftermiddagen men lovar inget...:)

Fröknäckebröd
1/2 dl mandelmjöl
2 msk pofiber
1,5 dl solrosfrön
1/2 dl linfrön
1/2 dl sesamfrön
1 msk husk
2,5 dl vatten
1 krm salt
+ ev lite flingsalt att strö över innan gräddning


Blanda ihop - får stå 10 min.och svälla
Bred ut på bakplåtspapper med en slickepott.
Gräddai ca 150 grader i ca 60-80 minuter. (Dela gärna i fyrkanter med en kniv efter ca 30 minuter i ugnen när det fortfarande är mjukt)

Etiketter: bröd

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annika » Min nya diet...:  ”Tack för svar! Körde LCHF i 6 månader och gick bara ner 4 kilo (för några år sed..”

  • Helena » Deppigt!:  ”Alltså,en del karlar..de kan man leva utan! Vilket du också kommer göra,väldigt ..”

  • Anita B » Corona, bunkring och egoism:  ”Jag bunkrar ingenting. Tvärtom har jag under en tid ätit upp från frysen som sna..”

  • Gunilla » Corona, bunkring och egoism:  ”Vi har fått avboka en resa till Cran Canaria pga akut sjukdom. Nu känns det änd..”

  • Kajsa » Grön smoothie:  ”Googla på Food pharmacy och kebnekaisesmoothie. Den brukar vi göra. Har även haf..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln