Bakat var det här!

I morse hann jag baka fröknäckebröd! Sådär som jag trodde jag skulle hinna göra typ varje dag om man hade en bebis men...;) Det här är ett snabbt, gott och nyttigt recept på Fröknäckebröd.

Jag tänkte även försöka få till lite frallor under eftermiddagen men lovar inget...:)

Fröknäckebröd
1/2 dl mandelmjöl
2 msk pofiber
1,5 dl solrosfrön
1/2 dl linfrön
1/2 dl sesamfrön
1 msk husk
2,5 dl vatten
1 krm salt
+ ev lite flingsalt att strö över innan gräddning


Blanda ihop - får stå 10 min.och svälla
Bred ut på bakplåtspapper med en slickepott.
Gräddai ca 150 grader i ca 60-80 minuter. (Dela gärna i fyrkanter med en kniv efter ca 30 minuter i ugnen när det fortfarande är mjukt)

Etiketter: bröd

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln