Vikten av vikt...

Nu väger jag 71 kg till 175 cm, 3 kg mer än jag vägde när jag blev gravid. De tre kilona ska också försvinna i sinom tid, just nu är jag glad över att min gamla kropp faktiskt är tillbaka. Kan kanske upplevas som petitesser när man precis fått en bebis, men när man är hemma mycket och pratar bebisspråk och blir nerkissad, nerkissad och nerbajsad, så vill jag ändå kunna känna för personlig del att förfallet liksom inte är totalt. Hade jag haft 20 kg övervikt kvar nu så tror jag faktiskt att jag känt mig ganska knäckt...
Mest sugen är jag på att förbättra konditionen, som ju är usel. Fast allra mest sugen är jag just nu på att gå till min kiropraktor!

Hon gjorde ju underverk med foglossningen och nu känner jag mig stel och konstig ungefär överallt så jag hoppas hon kan fixa lite, så ska jag försöka komma igång med lite övningar som stärker mage och rygg, här hemma. I kombination med barnvagnspromenader. Och snart, snart, löpning...?

Etiketter: träning barn

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln