Uppdatering!

Jag lever! :) Dock fortfarande med en bebis som "sitter fast" på mig i stort sett 24 timmar om dygnet... Han lägger sig i sin egen säng varje kväll. Eller kväll och kväll, mellan 23.30-24.30, innan är han för pigg av någon outgrundlig anledning. Men nattningen tar tid och sen när han ammar på natten får han somna om med mig, för jag orkar inte hålla på med nattningar 3 gånger/natt...

Nappen kämpar vi med, inga större resultat, jag är fortfarande ett mycket bättre alternativ som napp... Lägga ifrån mig honom finns inte. Han vaknar direkt. Åka bil är bästa sovalternativet bortsett från famnen.
Ersättning tar han en liten flarra varje kväll. Sen ammar han, kräks, ammar, kräks, snuttar, ammar... Kvällarna är värst faktiskt, då man vill ha någon timme för sig själv-men icke.

Förutom det så skrattar han en hel del och börjar bli en individ mer och mer för varje dag, och inte "bara" ett spädbarn.

Etiketter: barn

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Magdalenas » Bästa ”pastan”:  ”Oh! Risbergs sjögräsnudlar är så himla goda!! Tack för en inspirerande blogg so..”

  • Pia » Kladdkakans dag! :  ”Jättebra recept, men 1 dl sötningsmedel?!!! hur sött smakar det? Jag använder 70..”

  • kristina » Lewis & Snow:  ”Så fina dom är , jag kommer faktiskt ihåg Lewis, kan kanske bli lite röj hos er ..”

  • kristina » Halloumi-fries och bokklubb :  ”Det var länge sedan jag åt Halloumi, låter jättegott att dippa i ost.”

  • kristina » Sökfunktionen fungerar äntligen !:  ”Jag kommer ihåg att jag gjorde dina chicken nuggets, dom ska jag söka efter och ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln