Uppdatering!

Jag lever! :) Dock fortfarande med en bebis som "sitter fast" på mig i stort sett 24 timmar om dygnet... Han lägger sig i sin egen säng varje kväll. Eller kväll och kväll, mellan 23.30-24.30, innan är han för pigg av någon outgrundlig anledning. Men nattningen tar tid och sen när han ammar på natten får han somna om med mig, för jag orkar inte hålla på med nattningar 3 gånger/natt...

Nappen kämpar vi med, inga större resultat, jag är fortfarande ett mycket bättre alternativ som napp... Lägga ifrån mig honom finns inte. Han vaknar direkt. Åka bil är bästa sovalternativet bortsett från famnen.
Ersättning tar han en liten flarra varje kväll. Sen ammar han, kräks, ammar, kräks, snuttar, ammar... Kvällarna är värst faktiskt, då man vill ha någon timme för sig själv-men icke.

Förutom det så skrattar han en hel del och börjar bli en individ mer och mer för varje dag, och inte "bara" ett spädbarn.

Etiketter: barn

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln