Parmalindad kyckling

Lite mat blir det också. Här är en maträtt som är enkel och god. Extra enkel när jag hittat storpack med strimlad vitkål, jippiee!! Är ju så tråkigt att fin-strimla, och den håller bra i kylen och är ändå förhållandevis billig...saskinka runt och bryn snabbt i panna. Sedan in i ugnen på 175 grader ca 20 minuter, beroende på kycklingens storlek.

Vitkålen (massor av C-vitamin i den som vi behöver nu i förkylningstider) smörsteks, kryddas med salt och vitpeppar och kokar på svag värme tills den är mjuk.

Etiketter: kyckling

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln