Parmalindad kyckling

Lite mat blir det också. Här är en maträtt som är enkel och god. Extra enkel när jag hittat storpack med strimlad vitkål, jippiee!! Är ju så tråkigt att fin-strimla, och den håller bra i kylen och är ändå förhållandevis billig...saskinka runt och bryn snabbt i panna. Sedan in i ugnen på 175 grader ca 20 minuter, beroende på kycklingens storlek.

Vitkålen (massor av C-vitamin i den som vi behöver nu i förkylningstider) smörsteks, kryddas med salt och vitpeppar och kokar på svag värme tills den är mjuk.

Etiketter: kyckling

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Effie » RÖR på dig och bli smal ?:  ”Jag deltog i en viktstudie i höstas. Skulle bära en viktväst (den vägde några ki..”

  • Kristina » RÖR på dig och bli smal ?:  ”Där satte du huvudet på spiken. ”

  • Magdalenas » Bästa ”pastan”:  ”Oh! Risbergs sjögräsnudlar är så himla goda!! Tack för en inspirerande blogg so..”

  • Pia » Kladdkakans dag! :  ”Jättebra recept, men 1 dl sötningsmedel?!!! hur sött smakar det? Jag använder 70..”

  • kristina » Lewis & Snow:  ”Så fina dom är , jag kommer faktiskt ihåg Lewis, kan kanske bli lite röj hos er ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln