Parmalindad kyckling

Lite mat blir det också. Här är en maträtt som är enkel och god. Extra enkel när jag hittat storpack med strimlad vitkål, jippiee!! Är ju så tråkigt att fin-strimla, och den håller bra i kylen och är ändå förhållandevis billig...saskinka runt och bryn snabbt i panna. Sedan in i ugnen på 175 grader ca 20 minuter, beroende på kycklingens storlek.

Vitkålen (massor av C-vitamin i den som vi behöver nu i förkylningstider) smörsteks, kryddas med salt och vitpeppar och kokar på svag värme tills den är mjuk.

Etiketter: kyckling

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Irre » Håll ut för din rätt! :  ”Hej! Du har skrivit jättebra! . Nästa är väl att han ska ha rätt på om ledamöter..”

  • Gunilla » Övertygelse!:  ”Jag som har jobbat på covidavdelning, har inte vaccinerat mej. Tycker att detta..”

  • Lena » Håll ut för din rätt! :  ”Jättebra skrivet, på en alldeles lämplig nivå och med utmärkta argument. Tack fö..”

  • Eva Hazard » Håll ut för din rätt! :  ”Bra! Helt hemskt galet överallt nuförtiden ”

  • Catarina » Håll ut för din rätt! :  ”Så bra skrivet! Håller helt med dig. Detta håller på att gå helt överstyr.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln