Parmalindad kyckling

Lite mat blir det också. Här är en maträtt som är enkel och god. Extra enkel när jag hittat storpack med strimlad vitkål, jippiee!! Är ju så tråkigt att fin-strimla, och den håller bra i kylen och är ändå förhållandevis billig...saskinka runt och bryn snabbt i panna. Sedan in i ugnen på 175 grader ca 20 minuter, beroende på kycklingens storlek.

Vitkålen (massor av C-vitamin i den som vi behöver nu i förkylningstider) smörsteks, kryddas med salt och vitpeppar och kokar på svag värme tills den är mjuk.

Etiketter: kyckling

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Helena » Trygghet!:  ”Gillar den också, min yngsta är konfirmerad där, Midnattsmässa under påsktid. Ha..”

  • Helena » 6 månader sedan otrohet:  ”Hej Veronica Har följt dig av och till under många år. Tack för all inspiration ..”

  • Johannes » Ett liv i kaos - bakom bilderna:  ”Vilket sjukt sätt.. Har du märkt dessa tendenser tidigare? Det är så otroligt em..”

  • Anonym » Ett liv i kaos - bakom bilderna:  ”Men hjälp! Stackars dig! Denna man är ju empatistörd eller gränsar till psykopat..”

  • Lena » 6 månader sedan otrohet:  ”Jag har inte varit med om något som är i närheten av det du gjort. Men jag tror ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln