Pålägg med bröd

Här är ett gott och nyttigt favorit-pålägg. Mosad avokado och philadelphiaost. Toppa med lite havssalt om du vill. Supergott på ett fröknäcke av något slag, t ex detta recept:
Jag hade Finn Crisp idag, och en kopp kaffe med grädde till. Perfekt mellanmål!

Fröknäckebröd
1/2 dl mandelmjöl
2 msk pofiber
1,5 dl solrosfrön
1/2 dl linfrön
1/2 dl sesamfrön
1 msk husk
2,5 dl vatten
1 krm salt
+ ev lite flingsalt att strö över innan gräddning


Blanda ihop - får stå 10 min.och svälla
Bred ut på bakplåtspapper med en slickepott.
Gräddai ca 150 grader i ca 60-80 minuter. (Dela gärna i fyrkanter med en kniv efter ca 30 minuter i ugnen när det fortfarande är mjukt)

Etiketter: bröd tillbehör

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna i Skåne » Sluta träna!:  ”Jag gillar och mår bra av kombon. Träna och äta lågkolhydratkost! När jag tränar..”

  • Eva » Nyårsloppet!:  ”Heja Heja! Gott Nytt År!”

  • Eva » Ny tid nu!:  ”Jag trycker på Gilla-knappen .”

  • Eva » Enkel frukost:  ”Tänk om man hade fått smaskens-tallrik när man var barn istället för rostis med ..”

  • Sonja Andersson » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Kan jag använda något annat än mandelmjöl? Tycker verkligen inte om det.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln