Pålägg med bröd

Här är ett gott och nyttigt favorit-pålägg. Mosad avokado och philadelphiaost. Toppa med lite havssalt om du vill. Supergott på ett fröknäcke av något slag, t ex detta recept:
Jag hade Finn Crisp idag, och en kopp kaffe med grädde till. Perfekt mellanmål!

Fröknäckebröd
1/2 dl mandelmjöl
2 msk pofiber
1,5 dl solrosfrön
1/2 dl linfrön
1/2 dl sesamfrön
1 msk husk
2,5 dl vatten
1 krm salt
+ ev lite flingsalt att strö över innan gräddning


Blanda ihop - får stå 10 min.och svälla
Bred ut på bakplåtspapper med en slickepott.
Gräddai ca 150 grader i ca 60-80 minuter. (Dela gärna i fyrkanter med en kniv efter ca 30 minuter i ugnen när det fortfarande är mjukt)

Etiketter: bröd tillbehör

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln