Salamilindad kyckling

Här blev en LCHF-middag av det som fanns hemma:
Kycklinginnerfilé lindad med en stark salami. Stekte på kycklingen snabbt i en panna. Lindade salami runt, gjorde en sås på grädde, basilika, salt/peppar och hällde över och gratinerade sedan i ugnen med ca 1 dl parmesanost på toppen, 15 minuter på 175 grader.
Enkelt, snabbt och gott!

Etiketter: kyckling snabbt

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln