Salamilindad kyckling

Här blev en LCHF-middag av det som fanns hemma:
Kycklinginnerfilé lindad med en stark salami. Stekte på kycklingen snabbt i en panna. Lindade salami runt, gjorde en sås på grädde, basilika, salt/peppar och hällde över och gratinerade sedan i ugnen med ca 1 dl parmesanost på toppen, 15 minuter på 175 grader.
Enkelt, snabbt och gott!

Etiketter: kyckling snabbt

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

  • Cavewoman » Middag :  ”Ja nu ser jag att proteinet saknas, spännande håll oss gärna uppdaterade om de..”

  • Cavewoman » Middag :  ”ALP ser precis ut som Paleo, eller vad är det för skillnad? Åt Paleo ett tag, fö..”

  • Eva » Frukost ALP way:  ”Oj, det ser mycket ut, orkar du äta upp allt? Hur ser lunch och middag ut? Likna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln