Salamilindad kyckling

Här blev en LCHF-middag av det som fanns hemma:
Kycklinginnerfilé lindad med en stark salami. Stekte på kycklingen snabbt i en panna. Lindade salami runt, gjorde en sås på grädde, basilika, salt/peppar och hällde över och gratinerade sedan i ugnen med ca 1 dl parmesanost på toppen, 15 minuter på 175 grader.
Enkelt, snabbt och gott!

Etiketter: kyckling snabbt

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Irre » Håll ut för din rätt! :  ”Hej! Du har skrivit jättebra! . Nästa är väl att han ska ha rätt på om ledamöter..”

  • Gunilla » Övertygelse!:  ”Jag som har jobbat på covidavdelning, har inte vaccinerat mej. Tycker att detta..”

  • Lena » Håll ut för din rätt! :  ”Jättebra skrivet, på en alldeles lämplig nivå och med utmärkta argument. Tack fö..”

  • Eva Hazard » Håll ut för din rätt! :  ”Bra! Helt hemskt galet överallt nuförtiden ”

  • Catarina » Håll ut för din rätt! :  ”Så bra skrivet! Håller helt med dig. Detta håller på att gå helt överstyr.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln