Salamilindad kyckling

Här blev en LCHF-middag av det som fanns hemma:
Kycklinginnerfilé lindad med en stark salami. Stekte på kycklingen snabbt i en panna. Lindade salami runt, gjorde en sås på grädde, basilika, salt/peppar och hällde över och gratinerade sedan i ugnen med ca 1 dl parmesanost på toppen, 15 minuter på 175 grader.
Enkelt, snabbt och gott!

Etiketter: kyckling snabbt

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln