Nytt År!

Nu ni så är det snart dags igen! Nytt År! Obeskrivligt vad ofta denna Nyårsafton börjar infinna sig, kan jag tycka...
Det här året har gått fort. Och mycket har hänt. Tidigt detta år tvingades jag låta min älskade fina katt Jerry somna in, efter att svår leukemi konstaterats. Någon vecka senare var det en väldigt fin men väldigt sorglig begravning för en person som varit mig nära, och som också gick bort i hemsk cancer...
I mars var jag med i Expressen och berättade om min viktresa där jag gått ner totalt 25 kg.
I maj var jag till Barcelona, jag sprang Kungsholmen runt, och jag fick veta att jag var gravid. Sommaren ägnades åt vila och sol och bad och bilsemester. I höstas flyttade jag från "min" fina ö Stora Essingen till Solna. Den 11 december föddes min bebis Eric och nu kommer inget bli sig likt igen, har jag börjat ana... ;)

Jag har, i mån av tid, jobbat med Kostrådgivning och för flera av er har det gått jättebra, medans andra får kämpa lite hårdare och lite längre för att uppnå resultat. Att ändra vanor kan ta tid, och att få kroppen att samarbeta kan ta än längre tid.

Själv får jag nu på mig jeansen jag hade före graviditeten, men kommer ändå att få börja lite med en nystart -2014, för jag har ätit godis senaste månaden och måste nu bryta detta och gå tillbaka till noll-tolerans (utom mörk choklad), det enda som fungerar för mig. Om du också trillat dit i december, häng på nu, NOLLTOLERANS med godis -2014!
När jag bryter sådana snedsteg (har varit ett fåtal under 4 1/2 år) så jag som så att jag äter strikt LCHF men "får äta hur mycket jag vill", dvs om jag vill äta ost och nötter på kvällen så gör jag det-inga restriktioner. Och så gör jag till sötsuget är borta igen, ca 1-2 veckor, där första dagarna är jobbigast. Det fixar vi, eller hur!?

Sen ska jag komma igång med träningen igen -2014. Har usel kondition nu kände jag med barnvagn i uppförsbacken... Jag börjar lite lugnt med långa barnvagnspromenader i januari, februari, så får vi se sen hur jag trappar upp. Mål är viktiga och jag vill orka gå upp för trappor utan andnöd... :)

I morgon Nyårsafton är vi bortbjudna och det ska bli trevligt. Ser fram emot god mat och bubbelvatten. Jag får vara chaufför ett tag till :)

Jag vill passa på och verkligen tacka DIG som läser bloggen! Har ju verkligen de bästa läsarna! Kloka kommentarer har ni alltid, en del kommenterar aldrig och det gör inget alls, och det är jätteroligt att se att ni läsare faktiskt finns i olika delar av världen.
Jag önskar er ett gott slut på -2013 och ett riktigt Gott Nytt År !
Vi ses igen -2014.

Etiketter: diverse funderingar

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln