0 dagar kvar och ryggbiff

Japp, idag är det "0 dagar kvar" enligt gravid-appen och barnmorskans beräkning.
5 % av de nyfödda ungefär föds på "rätt dag" och det ska nog mycket till om denna bebis ska vara en av dessa i statistiken...

Vi fick tag i en bit fin ryggbiff till bra pris så vi ugnsstekte den (till ca 60 grader, mitt kött fick vila i folie lite sen också för jag är inte så förtjust i blodigt kött) och åt med ugnsstekta rotfrukter (morötter, palsternacka och potatis). Och bearnaisesås till. Blir liksom aldrig fel!

Man ska "kolhydratladda" inför förlossningen står det på många ställen. Och börja typ 5-7 veckor innan?!?!? Finns ingen poäng med det, annat än om man är intresserad av att binda vätska och gå upp i vikt.lite extra. Man kan helt enkelt inte göra en sådan lång kolhydratuppladdning.
Jag äter som vanligt och kommer ta med mig juice in till förlossningen. (Och ett par LCHF-frallor och nötter, för jag vill inte smälla i mig glutenmackor där och då).

Nu försöker jag aktivera mig bäst det går när kroppen känns trött och rastlös på samma gång :)

Etiketter: nötkött graviditet

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Jag skulle inte okritiskt svälja något som Anti vaxx-förespråkaren Mercola säger..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln