0 dagar kvar och ryggbiff

Japp, idag är det "0 dagar kvar" enligt gravid-appen och barnmorskans beräkning.
5 % av de nyfödda ungefär föds på "rätt dag" och det ska nog mycket till om denna bebis ska vara en av dessa i statistiken...

Vi fick tag i en bit fin ryggbiff till bra pris så vi ugnsstekte den (till ca 60 grader, mitt kött fick vila i folie lite sen också för jag är inte så förtjust i blodigt kött) och åt med ugnsstekta rotfrukter (morötter, palsternacka och potatis). Och bearnaisesås till. Blir liksom aldrig fel!

Man ska "kolhydratladda" inför förlossningen står det på många ställen. Och börja typ 5-7 veckor innan?!?!? Finns ingen poäng med det, annat än om man är intresserad av att binda vätska och gå upp i vikt.lite extra. Man kan helt enkelt inte göra en sådan lång kolhydratuppladdning.
Jag äter som vanligt och kommer ta med mig juice in till förlossningen. (Och ett par LCHF-frallor och nötter, för jag vill inte smälla i mig glutenmackor där och då).

Nu försöker jag aktivera mig bäst det går när kroppen känns trött och rastlös på samma gång :)

Etiketter: nötkött graviditet

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

  • Cavewoman » Middag :  ”Ja nu ser jag att proteinet saknas, spännande håll oss gärna uppdaterade om de..”

  • Cavewoman » Middag :  ”ALP ser precis ut som Paleo, eller vad är det för skillnad? Åt Paleo ett tag, fö..”

  • Eva » Frukost ALP way:  ”Oj, det ser mycket ut, orkar du äta upp allt? Hur ser lunch och middag ut? Likna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln