Gravid vecka 40

Startvikt mars: 68 kg (längd 175 cm)
Vikt vecka 40: 81,5 kg (föregående vecka 39 80,5 kg)
Ätit vecka 40: LCHF + en HEL 200 gram Marabou choklad (precis som i vecka 8-9 någonstans...), några skumtomtar, några chips, 1/2 hembakad fralla. Annars fortfarande mycket apelsiner/klementiner och min vanliga LCHF-kost.

Övrigt: Ja, rent "formellt" så startar vecka 40 nu på onsdag den 4 december.
Tisdag den 3:e december är det meningen att bebisen ska komma ut. Återstår ju att se. 
Om jag skrivit detta inlägg igår hade allt känts hopplöst. Dålig sömn och dessutom halsont och snorig. Vaknade mitt i natten av att jag flämtade som en hund, bebisen är inte fixerad än (ruckbart huvud) och trycket mot lungorna i kombination med halsont och snorig var verkligen ingen höjdare...
Tog ett gäng C-vitamin och någon extra D-vitamin också och idag känns det dock inte som att det blivit värre, så det är skönt! Man vill liksom inte ha förkylning och feber kombinerat med att föda barn...:)
Men segt är det nu, ojoj... Men inget att göra, bara att vänta...
Och jag KAN verkligen inte hantera godis, och godisätandet ska upphöra när bebisen kommer ut! Men nu tror jag att det är en kombination av uttråkning, smärta och trötthet som gör att godis lockar... 

Men första Advent är det hur som helst och nu har åtminstone lite pynt kommit fram och mörkret lyses upp av diverse ljusstakar, julstjärnor och levande ljus.

Och vad tycker ni om min helt LCHF-O-vänliga adventsljusstake i år? :)
Polkagrisar är ingen favorit hos mig men jag har gömt några i köket OM det är så att andra i hushållet börjar nalla av dekorationerna...

Ha en riktigt mysig Första Advent!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Helena » Trygghet!:  ”Gillar den också, min yngsta är konfirmerad där, Midnattsmässa under påsktid. Ha..”

  • Helena » 6 månader sedan otrohet:  ”Hej Veronica Har följt dig av och till under många år. Tack för all inspiration ..”

  • Johannes » Ett liv i kaos - bakom bilderna:  ”Vilket sjukt sätt.. Har du märkt dessa tendenser tidigare? Det är så otroligt em..”

  • Anonym » Ett liv i kaos - bakom bilderna:  ”Men hjälp! Stackars dig! Denna man är ju empatistörd eller gränsar till psykopat..”

  • Lena » 6 månader sedan otrohet:  ”Jag har inte varit med om något som är i närheten av det du gjort. Men jag tror ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln