LCHF-frallor och kiropraktor

Idag var jag på ytterligare ett besök hos kiropraktorn. Tänkte först att "äsch, det är ju ändå dags för förlossning snart", men såklart vill man ju vara i så bra fysisk form man kan innan dess, dvs inte ha ont i bäckenet och känna att man stapplar runt och vaggar... Tror att man kommer få sin del av smärta där och då ändå, så onödigt att börja med smärta om man inte måste.

Jag vill nästan säga att varje behandling är som ett mirakel. Knak och tryck och en halvtimme senare går man därifrån som en annan människa, mycket smidigare, mycket mindre ont. 
Vill varmt rekommendera Hanne  (håller till på Östermalmsgatan 87 i Stockholm) till alla gravida med ryggbesvär, nackbesvär eller besvär från foglossning!
Min egen rekommendation fick jag från barnmorskan och Hanne behandlar mest gravida.
Och bebisar kan man behandla, fick jag höra idag.
Bebisar med kolik behandlas 1-2 gånger, sedan är de bra.
Jag kommer inte tveka en sekund att prova om jag får en kolik-bebis. Såklart knäcker man inte på samma sätt utan en specialbehandling för att få igång barnets system ordentligt. Brukar sluta med att de ler och bajsar, fick jag höra... :)

Fortsätter mitt "bunkrande" inför sjukhus och förlossning. Har bestämt att en Brämhult juice, jordgubb och apelsin, ska bli min doping vid förlossningen. Står redo i kylen (och går ut 9:onde december så det blir deadline för bebisen..;) ). Och idag bakade jag ett gäng frallor, varav några åkte in i frysen och ska med till förlossningen. För juice kan jag peta i mig, men massa mackor med gluten vill jag inte äta för magen blir ledsen...

Idag gjorde jag dubbel sats med frallor, penslade med ägg, och hade chia-frön och hackade solroskärnor på toppen. Supergott, och en nybakad fralla med smör och ost blev det till eftermiddagskaffet innan de andra åkte till frysen. Så lätt och gott att värma. Och det bästa LCHF-brödet jag smakat hittills, vetemjöl har onekligen fantastiska bak-egenskaper ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln