Det regnar köttbullar!

Nu har jag en liten plan på att försöka förbereda lite matlådor att ha när vi kommer hem från Förlossningen. Känns kanske inte som att jag kommer stå i köket och hitta på nya maträtter då och hämt-mat varje dag är ju inget bra alternativ...
Idag började jag med köttbullar. I ugnen. Rull, rull, sedan på en plåt och in ca 15 minuter på 225 grader. De vätskades en del men jag silade bort det och nu är hälften av köttbullarna i frysen. Smidigt att slippa stå och steka!

Hälften av köttbullarna tog jag ut efter 10 minuter, fräste på i pannan med en sås gjord på vispgrädde, 1 msk soja, salt, peppar och 1 tsk dijonsenap. Till detta gurka och broccoli.

Ska försöka fixa lite andra maträtter också, har tyvärr inte så stor frys men några maträtter hoppas jag kunna tränga in där i alla fall...

Etiketter: köttfärs graviditet

Kommentera gärna:

Du kan ändra denna exempeltext. Peka här och klicka på knappen "Redigera text". Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Irre » Håll ut för din rätt! :  ”Hej! Du har skrivit jättebra! . Nästa är väl att han ska ha rätt på om ledamöter..”

  • Gunilla » Övertygelse!:  ”Jag som har jobbat på covidavdelning, har inte vaccinerat mej. Tycker att detta..”

  • Lena » Håll ut för din rätt! :  ”Jättebra skrivet, på en alldeles lämplig nivå och med utmärkta argument. Tack fö..”

  • Eva Hazard » Håll ut för din rätt! :  ”Bra! Helt hemskt galet överallt nuförtiden ”

  • Catarina » Håll ut för din rätt! :  ”Så bra skrivet! Håller helt med dig. Detta håller på att gå helt överstyr.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln