Sjögräsnudlar

Knappt några kolhydrater, såklart glutenfritt, och ett perfekt alternativ till pasta eller nudlar.

Jag testade de från Risbergs, beställda hos LCHF-butiken, och de var bättre (=mindre slemmiga eller vad man nu säger) än shiratakinudlarna.

Gjorde en god köttfärssås, spolade nudlarna i kallt vatten och lät nudlarna koka med köttfärssåsen 2-3 minuter. Mums!
Har ni testat? 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln