Hälsomässan, matmässan och god sås...

Det blev ett till besök på mässan och det var ju så roligt! Först... Sen blev det varmt, jag fick yrsel, fick jätteont i bäckenet, kunde knappt gå, och bebisen var fullkomligt vild inne i magen på kvällen. Så jag tror inte jag rekommenderar 4 timmar på en trång mässa 3 veckor innan planerad förlossning... Men det är ju såklart olika hur man känner.

Igår lyssnade, och tittade, vi i alla fall på Edvard Blom-han är ju så härlig! Vi köpte whiskey-cheddar och choklad. Och kyckling.
Gårdagens middag blev kycklingben från Bjärekyckling, och till detta en god sås som jag gjorde på 1 1/2 dl vispgrädde, 2 msk philadelpia-ost,1 msk soja, 1 msk balsamvinäger. Lät koka ihop ca 10 minuter (osten reder så såsen tjocknar) och krydda med salt/peppar. Och tillsätt sedan 2-3 matskedar från skyn som blir av ugnsstekta kycklingen-JÄTTEGOTT blev det!

Broccolichips och torkade bär, frukt
Edvard Blom och frun Gunilla lagade musslor
Nästa år sla jag också testa champagnen...
Lite av shoppingen, b la Okrachips. Smakade lite sådär tyckte jag...
Supergod kyckling med jättegoda såsen!
Etiketter: diverse kyckling

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln