Gravid vecka 34

Startvikt mars: 68 kg (längd 175 cm)
Vikt vecka 34: 78 kg (föregående vecka 33 78,2 kg)
Ätit vecka 34: LCHF + 2 dubbeldajm, 1 liten påse gelébjörnar, 1 plopp, 1 pannacotta med socker till efterrätt. 

Övrigt: Senaste veckan har känts lite svajig igen. Ont, trött, yrsel, trapporna hemma håller på att döda mig känns det som (blir hur andfådd som helst) och att tränga ihop sig med människor i butiker och bussar orsakar omedelbar yrsel.Och lite illamående som kommer och går.
Och sömnen... Kan inte sova på rygg, som jag vill, för då yrsel och obehag. Och bäckenet på sidan är där jag har ont.. Får alltså ligga och snurra mellan två onda sidor på natten- pest eller kolera. Men så plötsligt i natt kunde jag sova på rygg! Bara ca 2 timmar och men flera kuddar, men det kändes helt okej och var helt underbart! :) Verkligen "de små" sakerna som gör stor skillnad ibland.
En blodgrape och några Satsumas om dagen är ett måste. Tror ärligt talat att mina små godis-avsteg är "psykiskt larv" litegrann, men med Citrusfrukterna är det annorlunda, de MÅSTE jag ha. Skulle jag hamna på en öde ö och tvingas välja mellan gelébjörnar och grapefrukt skulle valet alltså bli grapefrukt. Det tackar vi för... ;)
Har varit på Förlossningsinformation på Karolinska sjukhuset som kändes bra och värdefull.
Något positivt med att vara gravid är ju ändå att kroppstemperaturen höjs! Nu känner jag mig MYCKET mer anpassad till det svenska klimatet och går runt i linne hemma och klär mig i tunna kläder. Får dock, av samma anledning, nästan värmeslag när jag åker kommunalt och tar helst av mig jackan, men praktiskt är det just nu- för en som brukar frysa hela tiden. Är dock väldigt glad att jag inte är höggravid mitt i sommaren...

Nu packar jag inför flytt till helgen och gör allt jag kan för att inte göra för mycket själv. Vill inte åka på ryggskott eller massa sammandragningar. Som tur var inte 3 trappor utan hiss i nya bostaden! :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln