Gravid vecka 32

Startvikt mars: 68 kg (längd 175 cm)
Vikt vecka 32: 77,5 kg (föregående vecka 31 77,5 kg)
Ätit vecka 32: LCHF + lakritskola, glass och ostbågar.

Övrigt: Blodtrycket var bra vid andra testet (119/80) . Däremot har jag drabbats av illamående, och till och med kräkningar, och det är verkligen ingen höjdare! Känner mig sugen på "sura saker" typ apelsin, citron, grapefrukt.
Och sömnen... Ni behöver inte säga "det blir värre sen när barnet har kommit" för just nu känns det som lycka bara jag skulle kunna sova på rygg en enda timme!!! 
Hade läst om det innan, att man kanske inte kunde ligga på rygg för man kunde bli yr och illamående. "Äh, det är ju inga problem", tänkte jag. Men plötsligt blev det problem... Och ligger jag på höger sida sparkar bebisen. Återstår vänster sida... Jätteskönt att ligga i EN position hela natten... Eller inte...
Jag försöker böka runt bäst jag kan och hitta det minst obekväma men lätt är det inte. Är osäker på om jag kan gå till tandläkaren nästa vecka, för att fällas bakåt i den där stolen känns just nu som en total kräk-övning... :)

Jag har väntat på att komma över 10-kilosgränsen i tre veckor nu men har legat still i vikt. Fast det känns som att jag ändå växt på något sätt. 
Senare i veckan ska vi få ett ultraljud till och titta på bebisen och hur han har växt. För det är ju det viktigaste. Att han växer!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Irre » Håll ut för din rätt! :  ”Hej! Du har skrivit jättebra! . Nästa är väl att han ska ha rätt på om ledamöter..”

  • Gunilla » Övertygelse!:  ”Jag som har jobbat på covidavdelning, har inte vaccinerat mej. Tycker att detta..”

  • Lena » Håll ut för din rätt! :  ”Jättebra skrivet, på en alldeles lämplig nivå och med utmärkta argument. Tack fö..”

  • Eva Hazard » Håll ut för din rätt! :  ”Bra! Helt hemskt galet överallt nuförtiden ”

  • Catarina » Håll ut för din rätt! :  ”Så bra skrivet! Håller helt med dig. Detta håller på att gå helt överstyr.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln