Gravid vecka 32

Startvikt mars: 68 kg (längd 175 cm)
Vikt vecka 32: 77,5 kg (föregående vecka 31 77,5 kg)
Ätit vecka 32: LCHF + lakritskola, glass och ostbågar.

Övrigt: Blodtrycket var bra vid andra testet (119/80) . Däremot har jag drabbats av illamående, och till och med kräkningar, och det är verkligen ingen höjdare! Känner mig sugen på "sura saker" typ apelsin, citron, grapefrukt.
Och sömnen... Ni behöver inte säga "det blir värre sen när barnet har kommit" för just nu känns det som lycka bara jag skulle kunna sova på rygg en enda timme!!! 
Hade läst om det innan, att man kanske inte kunde ligga på rygg för man kunde bli yr och illamående. "Äh, det är ju inga problem", tänkte jag. Men plötsligt blev det problem... Och ligger jag på höger sida sparkar bebisen. Återstår vänster sida... Jätteskönt att ligga i EN position hela natten... Eller inte...
Jag försöker böka runt bäst jag kan och hitta det minst obekväma men lätt är det inte. Är osäker på om jag kan gå till tandläkaren nästa vecka, för att fällas bakåt i den där stolen känns just nu som en total kräk-övning... :)

Jag har väntat på att komma över 10-kilosgränsen i tre veckor nu men har legat still i vikt. Fast det känns som att jag ändå växt på något sätt. 
Senare i veckan ska vi få ett ultraljud till och titta på bebisen och hur han har växt. För det är ju det viktigaste. Att han växer!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • ingrid » Nu är jag väldigt arg...:  ”Skuld och skam hindrar alltför många att våga träda fram när de utsätts för grov..”

  • Jenny » Dessa jävla kanelbullar!:  ”Så bra skrivet!!! Jag brukar köra med den jämförelsen om alkoholen... när någon ..”

  • åse » LCHF-frallor:  ”Omnomnom! Kram på dig! ”

  • Eva » På paradisön! Bilder:  ”Minns när jag var på 3 dygns dyktur till Similan islands. All mat lagades ombord..”

  • ingrid » I Malaysia !:  ”Fina bilder på vacker natur kombinerat med lite reseanteckningar från Er resa lå..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln