Färgglatt, nyttigt och snabblagat

Fick ett plötsligt sug efter räkor här i veckan och gjorde en skagenröra med dill (fryst), lika delar CF och majonnäs och grovt hackade räkor. Och lite citronsaft.

Stekte några laxbitar, skivade upp en paprika och körde ångkokta sockerärter ( i micron, i små påsar, tycker det är supersmidigt och nästan det enda jag har micron till...).

Och visst blir det fint med färg till maten?
 

Etiketter: fisk skaldjur

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Övertygelse!:  ”Blir lite tröstad av dina ord ändå, det finns fler därute som bara inte accepter..”

  • Katarina » Övertygelse!:  ”Du har 100% rätt. Vi behöver rakryggade människor nu. Tack!”

  • anna-lena » Övertygelse!:  ”Tack, så skönt att läsa, ibland svajar min övertygelse när man läser och ser nyh..”

  • En läsare » Övertygelse!:  ”Tack, tack, tack för att du sätter ord på mina tankar. Det här har jag funderat ..”

  • Ann-Charlotte » Glutenfri äppelpaj utan vitt socker :  ”Svenska äpplen, testa med skal.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln