Färgglatt, nyttigt och snabblagat

Fick ett plötsligt sug efter räkor här i veckan och gjorde en skagenröra med dill (fryst), lika delar CF och majonnäs och grovt hackade räkor. Och lite citronsaft.

Stekte några laxbitar, skivade upp en paprika och körde ångkokta sockerärter ( i micron, i små påsar, tycker det är supersmidigt och nästan det enda jag har micron till...).

Och visst blir det fint med färg till maten?
 

Etiketter: fisk skaldjur

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln