Färgglatt, nyttigt och snabblagat

Fick ett plötsligt sug efter räkor här i veckan och gjorde en skagenröra med dill (fryst), lika delar CF och majonnäs och grovt hackade räkor. Och lite citronsaft.

Stekte några laxbitar, skivade upp en paprika och körde ångkokta sockerärter ( i micron, i små påsar, tycker det är supersmidigt och nästan det enda jag har micron till...).

Och visst blir det fint med färg till maten?
 

Etiketter: fisk skaldjur

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Effie » RÖR på dig och bli smal ?:  ”Jag deltog i en viktstudie i höstas. Skulle bära en viktväst (den vägde några ki..”

  • Kristina » RÖR på dig och bli smal ?:  ”Där satte du huvudet på spiken. ”

  • Magdalenas » Bästa ”pastan”:  ”Oh! Risbergs sjögräsnudlar är så himla goda!! Tack för en inspirerande blogg so..”

  • Pia » Kladdkakans dag! :  ”Jättebra recept, men 1 dl sötningsmedel?!!! hur sött smakar det? Jag använder 70..”

  • kristina » Lewis & Snow:  ”Så fina dom är , jag kommer faktiskt ihåg Lewis, kan kanske bli lite röj hos er ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln