Färgglatt, nyttigt och snabblagat

Fick ett plötsligt sug efter räkor här i veckan och gjorde en skagenröra med dill (fryst), lika delar CF och majonnäs och grovt hackade räkor. Och lite citronsaft.

Stekte några laxbitar, skivade upp en paprika och körde ångkokta sockerärter ( i micron, i små påsar, tycker det är supersmidigt och nästan det enda jag har micron till...).

Och visst blir det fint med färg till maten?
 

Etiketter: fisk skaldjur

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annika » Min nya diet...:  ”Tack för svar! Körde LCHF i 6 månader och gick bara ner 4 kilo (för några år sed..”

  • Helena » Deppigt!:  ”Alltså,en del karlar..de kan man leva utan! Vilket du också kommer göra,väldigt ..”

  • Anita B » Corona, bunkring och egoism:  ”Jag bunkrar ingenting. Tvärtom har jag under en tid ätit upp från frysen som sna..”

  • Gunilla » Corona, bunkring och egoism:  ”Vi har fått avboka en resa till Cran Canaria pga akut sjukdom. Nu känns det änd..”

  • Kajsa » Grön smoothie:  ”Googla på Food pharmacy och kebnekaisesmoothie. Den brukar vi göra. Har även haf..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln