Gravid vecka 28

Startvikt mars: 68 kg (längd 175 cm)
Vikt vecka 28: 77 kg (föregående vecka 27 76,4 kg)
Ätit vecka 28: LCHF + en påse Gott & Blandat. Några bitar choklad som inte var mörk. 2 skivor surdegsbröd.

Övrigt: "Låt mig gissa, barnet kommer i oktober...?" Så sa försäljaren av Rootchips som vi (min pojkvän) handlade av på "Taste of Stockholm". Han var väldigt glad, varm och positiv men jag uppskattar inte sådana här mag-skämt så jättemycket... Jag känner mig otymplig av mage och +9 kg och tycker det känns lite halv-jobbigt denna vecka också.
Gott & Blandat-incidenten var HUR god som helst... Helst de röda godisarna... Har i alla fall slutat med glass nu i stort sett. 
Brödet... Ska man äta bröd ska det ju vara "världens godaste" och det var det! Bakat av "bröd-kändisen" Sébastien Boudet (som bor här på "min ö" :) ), ett dinkel-surdegsbröd VARMT direkt från ugnen...

Tycker det känns som både lång och kort tid kvar tills bebisen kommer. Vi har några namnförslag nu. Även om jag tror att bebisen kommer lyssna till namnet "Lewis" när han kommer ut eftersom jag pratar mycket med min katt :)...

Ny vecka - Nya möjligheter!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln