Gravid vecka 28

Startvikt mars: 68 kg (längd 175 cm)
Vikt vecka 28: 77 kg (föregående vecka 27 76,4 kg)
Ätit vecka 28: LCHF + en påse Gott & Blandat. Några bitar choklad som inte var mörk. 2 skivor surdegsbröd.

Övrigt: "Låt mig gissa, barnet kommer i oktober...?" Så sa försäljaren av Rootchips som vi (min pojkvän) handlade av på "Taste of Stockholm". Han var väldigt glad, varm och positiv men jag uppskattar inte sådana här mag-skämt så jättemycket... Jag känner mig otymplig av mage och +9 kg och tycker det känns lite halv-jobbigt denna vecka också.
Gott & Blandat-incidenten var HUR god som helst... Helst de röda godisarna... Har i alla fall slutat med glass nu i stort sett. 
Brödet... Ska man äta bröd ska det ju vara "världens godaste" och det var det! Bakat av "bröd-kändisen" Sébastien Boudet (som bor här på "min ö" :) ), ett dinkel-surdegsbröd VARMT direkt från ugnen...

Tycker det känns som både lång och kort tid kvar tills bebisen kommer. Vi har några namnförslag nu. Även om jag tror att bebisen kommer lyssna till namnet "Lewis" när han kommer ut eftersom jag pratar mycket med min katt :)...

Ny vecka - Nya möjligheter!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • ingrid » Nu är jag väldigt arg...:  ”Skuld och skam hindrar alltför många att våga träda fram när de utsätts för grov..”

  • Jenny » Dessa jävla kanelbullar!:  ”Så bra skrivet!!! Jag brukar köra med den jämförelsen om alkoholen... när någon ..”

  • åse » LCHF-frallor:  ”Omnomnom! Kram på dig! ”

  • Eva » På paradisön! Bilder:  ”Minns när jag var på 3 dygns dyktur till Similan islands. All mat lagades ombord..”

  • ingrid » I Malaysia !:  ”Fina bilder på vacker natur kombinerat med lite reseanteckningar från Er resa lå..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln