Gravid vecka 28

Startvikt mars: 68 kg (längd 175 cm)
Vikt vecka 28: 77 kg (föregående vecka 27 76,4 kg)
Ätit vecka 28: LCHF + en påse Gott & Blandat. Några bitar choklad som inte var mörk. 2 skivor surdegsbröd.

Övrigt: "Låt mig gissa, barnet kommer i oktober...?" Så sa försäljaren av Rootchips som vi (min pojkvän) handlade av på "Taste of Stockholm". Han var väldigt glad, varm och positiv men jag uppskattar inte sådana här mag-skämt så jättemycket... Jag känner mig otymplig av mage och +9 kg och tycker det känns lite halv-jobbigt denna vecka också.
Gott & Blandat-incidenten var HUR god som helst... Helst de röda godisarna... Har i alla fall slutat med glass nu i stort sett. 
Brödet... Ska man äta bröd ska det ju vara "världens godaste" och det var det! Bakat av "bröd-kändisen" Sébastien Boudet (som bor här på "min ö" :) ), ett dinkel-surdegsbröd VARMT direkt från ugnen...

Tycker det känns som både lång och kort tid kvar tills bebisen kommer. Vi har några namnförslag nu. Även om jag tror att bebisen kommer lyssna till namnet "Lewis" när han kommer ut eftersom jag pratar mycket med min katt :)...

Ny vecka - Nya möjligheter!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Irre » Håll ut för din rätt! :  ”Hej! Du har skrivit jättebra! . Nästa är väl att han ska ha rätt på om ledamöter..”

  • Gunilla » Övertygelse!:  ”Jag som har jobbat på covidavdelning, har inte vaccinerat mej. Tycker att detta..”

  • Lena » Håll ut för din rätt! :  ”Jättebra skrivet, på en alldeles lämplig nivå och med utmärkta argument. Tack fö..”

  • Eva Hazard » Håll ut för din rätt! :  ”Bra! Helt hemskt galet överallt nuförtiden ”

  • Catarina » Håll ut för din rätt! :  ”Så bra skrivet! Håller helt med dig. Detta håller på att gå helt överstyr.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln