God fisk men inte optimalt...

Igår var vi på Edsbacka bistro och åt.

Jag valde smörstekt Gös med kantareller. Supergott! 
Gös står dock i "Kostråd för gravida"  som "Ät högst 2-3 gånger per år (kan innehålla kvicksilver)" och HÄR måste jag hålla med och tro på det Livsmedelsverket säger.
Är bra mycket mer rädd för alla kemikalier och miljögifter, än att en stackars ostbit av "fel sort" ska ge mig Listeria...

Ikväll blir det "Taste of Stockholm", ska bli jätteroligt!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln