Gravid vecka 24

Startvikt mars: 68 kg
Vikt vecka 24: 74 kg (föregående vecka 74 kg)
Ätit vecka 24: LCHF + lite lakrits. 2-3 glassar. Någon skiva bröd också. Ca 1 frukt om dagen och 1/2 dl bär. Frukten då plommon och nektariner. Bären jordgubbar, blåbär, hallon, bigarråer...

Övrigt: Ja, nu har jag tydligen tappat räkningen på veckorna också om man tittar på mitt förra blogginlägg... :) Men vecka 24 har strax passerat nu och vecka 25 startar på onsdag.

Har börjat känna mig trött igen. Typ helt klubbad. Varannan dag ungefär. Kan bero på massa andra saker också men lite jobbigt...
Känner att jag fortfarande inte är så strikt med kosten som jag skulle önska men jag jobbar vidare på det... Semester, graviditet och att umgås mycket tid med andra som "äter allt" är onekligen en utmaning även för mig som inte brukar ha några problem med att hålla mig till strikt LCHF.
Igår glömde jag att jag var gravid och skulle börja planera en resa där jag skulle rida elefant och spåra tigrar i Indien (en av FÅ drömresor jag har kvar!!!) tills en kompis undrade om bebisen skulle vara i bärsele då... Kanske inte...:)
Barnvagn fortfarande inte inköpt men däremot lite baby-kläder, det kändes enklare...
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Magdalenas » Bästa ”pastan”:  ”Oh! Risbergs sjögräsnudlar är så himla goda!! Tack för en inspirerande blogg so..”

  • Pia » Kladdkakans dag! :  ”Jättebra recept, men 1 dl sötningsmedel?!!! hur sött smakar det? Jag använder 70..”

  • kristina » Lewis & Snow:  ”Så fina dom är , jag kommer faktiskt ihåg Lewis, kan kanske bli lite röj hos er ..”

  • kristina » Halloumi-fries och bokklubb :  ”Det var länge sedan jag åt Halloumi, låter jättegott att dippa i ost.”

  • kristina » Sökfunktionen fungerar äntligen !:  ”Jag kommer ihåg att jag gjorde dina chicken nuggets, dom ska jag söka efter och ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln