Gravid vecka 24

Startvikt mars: 68 kg
Vikt vecka 24: 74 kg (föregående vecka 74 kg)
Ätit vecka 24: LCHF + lite lakrits. 2-3 glassar. Någon skiva bröd också. Ca 1 frukt om dagen och 1/2 dl bär. Frukten då plommon och nektariner. Bären jordgubbar, blåbär, hallon, bigarråer...

Övrigt: Ja, nu har jag tydligen tappat räkningen på veckorna också om man tittar på mitt förra blogginlägg... :) Men vecka 24 har strax passerat nu och vecka 25 startar på onsdag.

Har börjat känna mig trött igen. Typ helt klubbad. Varannan dag ungefär. Kan bero på massa andra saker också men lite jobbigt...
Känner att jag fortfarande inte är så strikt med kosten som jag skulle önska men jag jobbar vidare på det... Semester, graviditet och att umgås mycket tid med andra som "äter allt" är onekligen en utmaning även för mig som inte brukar ha några problem med att hålla mig till strikt LCHF.
Igår glömde jag att jag var gravid och skulle börja planera en resa där jag skulle rida elefant och spåra tigrar i Indien (en av FÅ drömresor jag har kvar!!!) tills en kompis undrade om bebisen skulle vara i bärsele då... Kanske inte...:)
Barnvagn fortfarande inte inköpt men däremot lite baby-kläder, det kändes enklare...
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Helena » Trygghet!:  ”Gillar den också, min yngsta är konfirmerad där, Midnattsmässa under påsktid. Ha..”

  • Helena » 6 månader sedan otrohet:  ”Hej Veronica Har följt dig av och till under många år. Tack för all inspiration ..”

  • Johannes » Ett liv i kaos - bakom bilderna:  ”Vilket sjukt sätt.. Har du märkt dessa tendenser tidigare? Det är så otroligt em..”

  • Anonym » Ett liv i kaos - bakom bilderna:  ”Men hjälp! Stackars dig! Denna man är ju empatistörd eller gränsar till psykopat..”

  • Lena » 6 månader sedan otrohet:  ”Jag har inte varit med om något som är i närheten av det du gjort. Men jag tror ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln