Semestermood!

Nu ska jag också semestra, som de flesta andra i Sverige just nu.

Kommer uppdatera bloggen, men kanske inte så regelbundet som vanligt. Ska njuta av god mat, trevligt sällskap, och resande som än inte är helt klart vart det blir men jag kommer återkomma om det...
Kommer äta många bigaråer och jordgubbar, annars håller jag mig till LCHF-kosten, mår ju bäst av det. Ska försöka dra ned på glass-ätandet för jag känner att det varit "lite för bra" väder hittills för "glass-soliga-dagar-konceptet"... :)

Fastna inte i "semester-fällan" ni heller!
Ni vet när man bara "jag äter detta idag, det är ju ändå semester", "jag kommer igång på måndag", "det spelar ingen roll vad man gör 4 veckor, det är resten av året som räknas" osv, osv.
Det sista är förvisso sant, det är bara det att ett flertal avsteg under några veckor tenderar att dra ut på tiden... Och kan göra "semestern" 10 veckor lång innan man kommer på banan igen... Det är en onödig kamp att föra.

Njut av grillat, färska grönsaker, goda såser. Bär. Kanske en och annan frukt om du klarar det. 
Njut av semester-Sverige. Eller resan utomlands. Sänk kraven, det är DIN semester- ingen annans! Du gör det som känns rätt för dig för att det ska bli en bra semester...

Hörs snart...:) 

Etiketter: diverse

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln