Jättenyttigt och billigt!

Nu är färska vitkålen här!
Jättenyttig och otroligt god! Väldigt god att äta kall och råriven med lite olja och salt kanske. Eller bara som den är.
Eller i form av en favoriträtt, köttfärssås med gräddkokt vitkål. 
Det man får tänka på är att vitkålen innehåller mycket vatten, så när man gräddkokar den måste man ha i mycket vitlök i kastrullen för det mesta "försvinner".
Också lite havssalt och smör, sen är det klart - en jättegod måltid.

Etiketter: köttfärs tillbehör

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln