Jättenyttigt och billigt!

Nu är färska vitkålen här!
Jättenyttig och otroligt god! Väldigt god att äta kall och råriven med lite olja och salt kanske. Eller bara som den är.
Eller i form av en favoriträtt, köttfärssås med gräddkokt vitkål. 
Det man får tänka på är att vitkålen innehåller mycket vatten, så när man gräddkokar den måste man ha i mycket vitlök i kastrullen för det mesta "försvinner".
Också lite havssalt och smör, sen är det klart - en jättegod måltid.

Etiketter: köttfärs tillbehör

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Magdalenas » Bästa ”pastan”:  ”Oh! Risbergs sjögräsnudlar är så himla goda!! Tack för en inspirerande blogg so..”

  • Pia » Kladdkakans dag! :  ”Jättebra recept, men 1 dl sötningsmedel?!!! hur sött smakar det? Jag använder 70..”

  • kristina » Lewis & Snow:  ”Så fina dom är , jag kommer faktiskt ihåg Lewis, kan kanske bli lite röj hos er ..”

  • kristina » Halloumi-fries och bokklubb :  ”Det var länge sedan jag åt Halloumi, låter jättegott att dippa i ost.”

  • kristina » Sökfunktionen fungerar äntligen !:  ”Jag kommer ihåg att jag gjorde dina chicken nuggets, dom ska jag söka efter och ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln