Jättenyttigt och billigt!

Nu är färska vitkålen här!
Jättenyttig och otroligt god! Väldigt god att äta kall och råriven med lite olja och salt kanske. Eller bara som den är.
Eller i form av en favoriträtt, köttfärssås med gräddkokt vitkål. 
Det man får tänka på är att vitkålen innehåller mycket vatten, så när man gräddkokar den måste man ha i mycket vitlök i kastrullen för det mesta "försvinner".
Också lite havssalt och smör, sen är det klart - en jättegod måltid.

Etiketter: köttfärs tillbehör

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln