Brödbak...

Faktiskt för första gången jag testade Åses goda kesobröd, har ni provat?

Jag gjorde dubbel sats (enligt receptet nedan), blev lagom till en plåt och blir ca 8-12 smörgåsar, beroende på storleken man skär till. Gott och enkelt!
Perfekt att rosta, eller bara till frukostmackan med ost på. Eller makrill...:) Eller varför inte en räkmacka?

Kesobröd

6 ägg
1 burk keso
2 dl kokosnötsmjöl
2 msk fiberhusk
1/2 dl kruskakli
6 tsk bakpulver
1 tsk salt


Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda de torra ingredienserna först, mixa sedan ägg och keso med stavmixer. Platta sedan ut degen på bakpappersklädd plåt med fuktad hand till en sconesliknande platta, beroende på hur många bitar du vill ha ut. 
 

Etiketter: bröd

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • ingrid » Nu är jag väldigt arg...:  ”Skuld och skam hindrar alltför många att våga träda fram när de utsätts för grov..”

  • Jenny » Dessa jävla kanelbullar!:  ”Så bra skrivet!!! Jag brukar köra med den jämförelsen om alkoholen... när någon ..”

  • åse » LCHF-frallor:  ”Omnomnom! Kram på dig! ”

  • Eva » På paradisön! Bilder:  ”Minns när jag var på 3 dygns dyktur till Similan islands. All mat lagades ombord..”

  • ingrid » I Malaysia !:  ”Fina bilder på vacker natur kombinerat med lite reseanteckningar från Er resa lå..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln