Brödbak...

Faktiskt för första gången jag testade Åses goda kesobröd, har ni provat?

Jag gjorde dubbel sats (enligt receptet nedan), blev lagom till en plåt och blir ca 8-12 smörgåsar, beroende på storleken man skär till. Gott och enkelt!
Perfekt att rosta, eller bara till frukostmackan med ost på. Eller makrill...:) Eller varför inte en räkmacka?

Kesobröd

6 ägg
1 burk keso
2 dl kokosnötsmjöl
2 msk fiberhusk
1/2 dl kruskakli
6 tsk bakpulver
1 tsk salt


Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda de torra ingredienserna först, mixa sedan ägg och keso med stavmixer. Platta sedan ut degen på bakpappersklädd plåt med fuktad hand till en sconesliknande platta, beroende på hur många bitar du vill ha ut. 
 

Etiketter: bröd

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Effie » RÖR på dig och bli smal ?:  ”Jag deltog i en viktstudie i höstas. Skulle bära en viktväst (den vägde några ki..”

  • Kristina » RÖR på dig och bli smal ?:  ”Där satte du huvudet på spiken. ”

  • Magdalenas » Bästa ”pastan”:  ”Oh! Risbergs sjögräsnudlar är så himla goda!! Tack för en inspirerande blogg so..”

  • Pia » Kladdkakans dag! :  ”Jättebra recept, men 1 dl sötningsmedel?!!! hur sött smakar det? Jag använder 70..”

  • kristina » Lewis & Snow:  ”Så fina dom är , jag kommer faktiskt ihåg Lewis, kan kanske bli lite röj hos er ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln