Brödbak...

Faktiskt för första gången jag testade Åses goda kesobröd, har ni provat?

Jag gjorde dubbel sats (enligt receptet nedan), blev lagom till en plåt och blir ca 8-12 smörgåsar, beroende på storleken man skär till. Gott och enkelt!
Perfekt att rosta, eller bara till frukostmackan med ost på. Eller makrill...:) Eller varför inte en räkmacka?

Kesobröd

6 ägg
1 burk keso
2 dl kokosnötsmjöl
2 msk fiberhusk
1/2 dl kruskakli
6 tsk bakpulver
1 tsk salt


Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda de torra ingredienserna först, mixa sedan ägg och keso med stavmixer. Platta sedan ut degen på bakpappersklädd plåt med fuktad hand till en sconesliknande platta, beroende på hur många bitar du vill ha ut. 
 

Etiketter: bröd

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

  • Effie » ALP-diet, hur går det ? :  ”Jag har kommit till den fasen I ALP som man ska kunna hålla resten av livet. Den..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln