Brödbak...

Faktiskt för första gången jag testade Åses goda kesobröd, har ni provat?

Jag gjorde dubbel sats (enligt receptet nedan), blev lagom till en plåt och blir ca 8-12 smörgåsar, beroende på storleken man skär till. Gott och enkelt!
Perfekt att rosta, eller bara till frukostmackan med ost på. Eller makrill...:) Eller varför inte en räkmacka?

Kesobröd

6 ägg
1 burk keso
2 dl kokosnötsmjöl
2 msk fiberhusk
1/2 dl kruskakli
6 tsk bakpulver
1 tsk salt


Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda de torra ingredienserna först, mixa sedan ägg och keso med stavmixer. Platta sedan ut degen på bakpappersklädd plåt med fuktad hand till en sconesliknande platta, beroende på hur många bitar du vill ha ut. 
 

Etiketter: bröd

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

  • Catarina Sörensen » Semester i Spanien!:  ”Låter härligt, det är du värd!”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”mRNA-vaccintekniken bygger på många års forskning när man utvecklat vaccin för b..”

  • andreas » Tid med 4-veckors bebis...:  ”Bra skrivet! Vi känner igen oss så mycket i det du skriver! Känns omöjligt att f..”

  • Åsa » Kvinna under 70...:  ”Coronavaccinet är ingen ny "uppfinning" utan man har forskat på coronavirusvacci..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln