Brödbak...

Faktiskt för första gången jag testade Åses goda kesobröd, har ni provat?

Jag gjorde dubbel sats (enligt receptet nedan), blev lagom till en plåt och blir ca 8-12 smörgåsar, beroende på storleken man skär till. Gott och enkelt!
Perfekt att rosta, eller bara till frukostmackan med ost på. Eller makrill...:) Eller varför inte en räkmacka?

Kesobröd

6 ägg
1 burk keso
2 dl kokosnötsmjöl
2 msk fiberhusk
1/2 dl kruskakli
6 tsk bakpulver
1 tsk salt


Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda de torra ingredienserna först, mixa sedan ägg och keso med stavmixer. Platta sedan ut degen på bakpappersklädd plåt med fuktad hand till en sconesliknande platta, beroende på hur många bitar du vill ha ut. 
 

Etiketter: bröd

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln