Gott och färgglatt

Man äter ju faktiskt med ögat också, så lite färg i maten tycker ju jag gör matupplevelsen roligare.

Här blev det igår fetaostfyllda köttfärsbiffar med broccolimos. Och lite extra färgglad paprika. Mycket C-vitamin blir det här!

Moset gör jag på broccoli, mycket (ca 75 gram för 3 portioner) smör och lite (ca 1/2 dl) vispgrädde. Mixas och smakas av med salt och peppar.

Etiketter: köttfärs tillbehör

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Övertygelse!:  ”Blir lite tröstad av dina ord ändå, det finns fler därute som bara inte accepter..”

  • Katarina » Övertygelse!:  ”Du har 100% rätt. Vi behöver rakryggade människor nu. Tack!”

  • anna-lena » Övertygelse!:  ”Tack, så skönt att läsa, ibland svajar min övertygelse när man läser och ser nyh..”

  • En läsare » Övertygelse!:  ”Tack, tack, tack för att du sätter ord på mina tankar. Det här har jag funderat ..”

  • Ann-Charlotte » Glutenfri äppelpaj utan vitt socker :  ”Svenska äpplen, testa med skal.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln