Gott och färgglatt

Man äter ju faktiskt med ögat också, så lite färg i maten tycker ju jag gör matupplevelsen roligare.

Här blev det igår fetaostfyllda köttfärsbiffar med broccolimos. Och lite extra färgglad paprika. Mycket C-vitamin blir det här!

Moset gör jag på broccoli, mycket (ca 75 gram för 3 portioner) smör och lite (ca 1/2 dl) vispgrädde. Mixas och smakas av med salt och peppar.

Etiketter: köttfärs tillbehör

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • åse » LCHF-frallor:  ”Omnomnom! Kram på dig! ”

  • Eva » På paradisön! Bilder:  ”Minns när jag var på 3 dygns dyktur till Similan islands. All mat lagades ombord..”

  • ingrid » I Malaysia !:  ”Fina bilder på vacker natur kombinerat med lite reseanteckningar från Er resa lå..”

  • Eva » I Malaysia !:  ”Grattis till uppgraderingen! Tror det har hänt mig en gång och vi förstod rätt s..”

  • Eva » Packar, äter och fixar:  ”Ha det underbart!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln