Gott och färgglatt

Man äter ju faktiskt med ögat också, så lite färg i maten tycker ju jag gör matupplevelsen roligare.

Här blev det igår fetaostfyllda köttfärsbiffar med broccolimos. Och lite extra färgglad paprika. Mycket C-vitamin blir det här!

Moset gör jag på broccoli, mycket (ca 75 gram för 3 portioner) smör och lite (ca 1/2 dl) vispgrädde. Mixas och smakas av med salt och peppar.

Etiketter: köttfärs tillbehör

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Effie » RÖR på dig och bli smal ?:  ”Jag deltog i en viktstudie i höstas. Skulle bära en viktväst (den vägde några ki..”

  • Kristina » RÖR på dig och bli smal ?:  ”Där satte du huvudet på spiken. ”

  • Magdalenas » Bästa ”pastan”:  ”Oh! Risbergs sjögräsnudlar är så himla goda!! Tack för en inspirerande blogg so..”

  • Pia » Kladdkakans dag! :  ”Jättebra recept, men 1 dl sötningsmedel?!!! hur sött smakar det? Jag använder 70..”

  • kristina » Lewis & Snow:  ”Så fina dom är , jag kommer faktiskt ihåg Lewis, kan kanske bli lite röj hos er ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln