Som Julafton!

Det är som Julafton när man får paket från LCHF-butiken! :) 
Betalat har man ju liksom redan gjort så det känns som en julklapp...
Det bästa med LCHF-butiken tycker jag är att allt är kontrollerat och kvalitetssäkrat upp och ner och fram och tillbaka och jag kan shoppa loss helt utan att själv analysera något, för någon annan har redan gjort det jobbet- TACK för det! :)

Denna gång blev det lite mjöler, nudlar och städgrejjer.
Dessa städprodukter från Bentley Organic har jag använt några år, och min vän marinbiologen har godkänt hela innehållsförteckningen. Det är bra produkter.

Såg ett program för länge sedan om kemikalier och hur de påverkar oss, och att katter är de djur med mest kemikalier i kroppen (de är ju på ALLA ytor och slickar sin päls...) och då blev jag mer observant på vad jag köpte.
Efter att också gjort rent grillgallret ute på gräsmattan på landet med "Vim" och se gräset tvärdö direkt där det kommit "Vim" var också en ögonöppnare...

Människor och natur får betala ett högt pris för kemikalier som tillverkas utan tanke på hållbarhet...

Etiketter: diverse

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Helena » Trygghet!:  ”Gillar den också, min yngsta är konfirmerad där, Midnattsmässa under påsktid. Ha..”

  • Helena » 6 månader sedan otrohet:  ”Hej Veronica Har följt dig av och till under många år. Tack för all inspiration ..”

  • Johannes » Ett liv i kaos - bakom bilderna:  ”Vilket sjukt sätt.. Har du märkt dessa tendenser tidigare? Det är så otroligt em..”

  • Anonym » Ett liv i kaos - bakom bilderna:  ”Men hjälp! Stackars dig! Denna man är ju empatistörd eller gränsar till psykopat..”

  • Lena » 6 månader sedan otrohet:  ”Jag har inte varit med om något som är i närheten av det du gjort. Men jag tror ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln