Udda maträtt men "rätt" LCHF...

I Barcelona åt vi på en trevlig restaurang som låg nere vid hamnen, inhyst i ett muséum. 

Trevligt men lite överpriser.

Fokus var kött så vi valde en kötträtt som skulle vara "stor nog att dela på". Vi frågade inte efter tillbehören. Det stod inget i menyn men kändes heller inte som ett "pommes-frites-ställe"...

In kommer ett fat med kött. Och ben. Riktigt RÖTT kött. 

"Jaha", tänkte vi och tittade på varandra lite tveksamt. Jag är inte överförtjust i för rött kött och inte min vän heller. 

Och vi väntade på tillbehören. Och väntade. Sen frågade vi. Och det visade sig att det inte var några tillbehör. Vi skulle alltså sätta i oss ett fat med 7-800 gram kött utan tillbehör... :)

Nä, någon måtta får det vara med hur "primitivt" jag vill äta och gränsen går verkligen vid halvrått kött UTAN någonting till... Så vi bad om lite aioli och på den vägen blev det.

Dock var köttet jättegott och utmärkt tillagat men ändå. Lite oväntat.

Etiketter: restaurang resor

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

  • Cavewoman » Middag :  ”Ja nu ser jag att proteinet saknas, spännande håll oss gärna uppdaterade om de..”

  • Cavewoman » Middag :  ”ALP ser precis ut som Paleo, eller vad är det för skillnad? Åt Paleo ett tag, fö..”

  • Eva » Frukost ALP way:  ”Oj, det ser mycket ut, orkar du äta upp allt? Hur ser lunch och middag ut? Likna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln