Udda maträtt men "rätt" LCHF...

I Barcelona åt vi på en trevlig restaurang som låg nere vid hamnen, inhyst i ett muséum. 

Trevligt men lite överpriser.

Fokus var kött så vi valde en kötträtt som skulle vara "stor nog att dela på". Vi frågade inte efter tillbehören. Det stod inget i menyn men kändes heller inte som ett "pommes-frites-ställe"...

In kommer ett fat med kött. Och ben. Riktigt RÖTT kött. 

"Jaha", tänkte vi och tittade på varandra lite tveksamt. Jag är inte överförtjust i för rött kött och inte min vän heller. 

Och vi väntade på tillbehören. Och väntade. Sen frågade vi. Och det visade sig att det inte var några tillbehör. Vi skulle alltså sätta i oss ett fat med 7-800 gram kött utan tillbehör... :)

Nä, någon måtta får det vara med hur "primitivt" jag vill äta och gränsen går verkligen vid halvrått kött UTAN någonting till... Så vi bad om lite aioli och på den vägen blev det.

Dock var köttet jättegott och utmärkt tillagat men ändå. Lite oväntat.

Etiketter: restaurang resor

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Magdalenas » Bästa ”pastan”:  ”Oh! Risbergs sjögräsnudlar är så himla goda!! Tack för en inspirerande blogg so..”

  • Pia » Kladdkakans dag! :  ”Jättebra recept, men 1 dl sötningsmedel?!!! hur sött smakar det? Jag använder 70..”

  • kristina » Lewis & Snow:  ”Så fina dom är , jag kommer faktiskt ihåg Lewis, kan kanske bli lite röj hos er ..”

  • kristina » Halloumi-fries och bokklubb :  ”Det var länge sedan jag åt Halloumi, låter jättegott att dippa i ost.”

  • kristina » Sökfunktionen fungerar äntligen !:  ”Jag kommer ihåg att jag gjorde dina chicken nuggets, dom ska jag söka efter och ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln